Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE RIJEČI

Mišo Kovač: Kurve su nekad bile kod Centrala hotela, a sad su na televiziji

Mišo Kovač
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/4
07.04.2016.
u 16:10

"U Hrvatskoj nije važno što je dobro. Svi pjevaju"

Legendarna zvijezda Mišo Kovač u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka na Narodnom radiju predstavio je novu pjesmu, a iskoristio je priliku za žestoku kritiku scene.

Na pjesmi "Takav sam rođen" radio je s Branimirom Mihaljevićem.

– Htio sam snimiti nešto drukčije od onog što sam do sada radio. Osjeti se da je mali Mihaljević talentiran, ali danas je lakše snimiti CD nego CT mozga. To je pogreška i vas, novinara, jer morate biti kritičari. Trebali biste jednostavno reći: "Ti nisi za pjevanje nego idi raditi u Keruma ili u Konzum" – rekao je Mišo.

– U Hrvatskoj nije važno što je dobro. Svi pjevaju. Nitko ne radi nego svi pjevaju i ženske se skidaju. Kurve su nekad bile kod Centrala hotela, a sad su na televiziji. Svako selo u Slavoniji ima tamburice, svako selo u Dalmaciji ima klapu. Ja snimam ploču za one posebne ljude koji su moji – rekao je Mišo Kovač.

>> Mate Mišo Kovač napunio Arenu

>> Mišo Kovač Sanaderu: Jesi li zadovoljan, predsjedniče?

Komentara 31

OK
okvarbudovič
17:48 07.04.2016.

svaka cast legendo potpuno se slazem sa tvojim misljenjem istina od a do ž.

DU
Deleted user
16:45 07.04.2016.

asu, kralju, lave, legendo ....u bebu si im rekao heheehhe

PA
Pathfinder60
16:59 07.04.2016.

Na televiziji i u drzavnoj vladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije