Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one su k'o metak

Mislili ste da su 90-e gotove? Pokos, Banfić i Kokić još uvijek se ne daju!

Vlatka Pokos,Ivana Banfić,Emilija Kokić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/14
01.11.2014.
u 14:57

Dvadeset godina nakon što su izdale najveće hitove cro dancea, tri su Dive udružile snage na zajedničkom koncertu u Noći vještica

''Kad će taj petak'', ''Ne tražim ništa'', ''Javi se''. ''Ti si najbolje'', ''Šumica'' i ''Pizzeria'' naslovi su nekih od najvećih cro dance hitova koji su 90-ih godina Vlatku Pokos, Emiliju Kokić i Ivanu Banfić, tada poznatiju pod pseudonimom I Bee, prometnuli u prave zvijezde žanra.

Dvadeset godina kasnije, tri su Dive ponovo udružile snage i na zajedničkom koncertu u Noći vještica nastupile pred krcatim splitskim klubom Kameleon.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Na oduševljenje publike koja je zlatno doba njihove karijere većinom provela u pelenama, Pokos, Kokić i Banfić izvele su svoje najveće hitove. Jedna po jedna, zamamnim stasom i ljepotom koju godine kao da nisu dotakle, dokazale su da njihovo vrijeme još nije prošlo.

Je li na pomolu novi zajednički singl?

>>Vlatka Pokos obradom 'Metka' najavila veliki glazbeni povratak

>>Ivana Banfić priznala: Bila sam seks-mašina, ništa bez pet puta na dan

Komentara 12

BL
Blender
16:39 01.11.2014.

Samim clankom novinar pokazuje koliko i sto se cijeni u Hrvatskoj. Neprimjernim jezikom dokazuje da je Hrvatska daleko od svijeta, mislim na kulturni dio svijeta!!! Ali ono,( One su ko metak) ne mogu shvatiti. Jeli novinaru jeli tvoja mama isto bila ko metak??? Kako se osijecas sada, nepismenjakovicu!!!

ĆA
ćaćaća
15:10 01.11.2014.

sve je isto samo su im cike do jaja..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:52 01.11.2014.

Kao prvo, tri spomenute ni u kom slucaju nisu ni blizu najvecim "hitovima" tzv "dancea" od prije 20-ak godina. IB je skrenula prema techno, I njezina muzika nema nikakve vez s onom V. Pokos ili E. Kokic. Dobro da nisu dofurali I Kasandru. Bas me zanima kak danas zgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije