Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstvene tegobe

Milena Dravić zbog narušenog zdravlja hitno je primljena u bolnicu

Milena Dravić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
26.10.2016.
u 09:09

Glumici se zdravstveno stanje naglo pogoršalo nakon smrti supruga Dragana Nikolića koji je preminuo u ožujku ove godine

Glumica Milena Dravić iznenada je primljena u jednu beogradsku bolnicu, javlja Blic. Kako  doznaju, glumici je zdravlje poprilično narušeno i zbog toga su liječnici donijeli odluku kako je hospitalizacija trenutačno najbolje rješenje jer će na taj način 76-godišnja glumica imati najbolju njegu

Zdravstveno stanje Mileni Dravić pogoršalo se nakon smrti supruga Dragana Nikolića koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u ožujku ove godine. Prijatelji i obitelj glumice nadaju se brzom oporavku, baš kao i redatelj Milan Karadžić koji je Mileni dodijelio jednu od glavnih uloga u novom filmu "Biser Bojane".

Ključne riječi

Komentara 3

FA
Fake
10:59 26.10.2016.

Gospođo Milena,sve najbolje i da se oporavite.Sad krenite sa lupanjem minusa a ja ću ponoviti,ovo je prava diva glumačke profesije.

SL
slivnevode
13:17 26.10.2016.

Inace sam protiv jugonostalgicarskih clanaka. Ovaj put iznimka. Gospođo Milena želim Vam sve najbolje! Zašto? Zato što u jeku najveceg četničkog ludila i agresije na Hrvatsku M.Dravić i pokojni joj suprug D. Nikolic nisu stali na stranu tih cetnika već su ostali dostojanstveni za razliku od kolege im Bate Živojinovića. O njegovim političkim aktivnostima znamo sve ali za nagradu mu RTL prikazuje filmove! Milena Dravić je bila i ostala dama koja plijeni svojom blagošću jednom rječju: čovjek...

JB
jole.brajin
10:21 26.10.2016.

Dali nema nešto pametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije