Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kućna njega

Milena Dravić oporavlja se kod kuće i kaže da se ne osjeća dobro

Milena Dravić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
26.01.2017.
u 19:08

Glumica je krajem listopada završila u bolnici, ne otkriva kakvih zdravstvenih tegoba ima, a novinarima Dnevnog avaza je rekla da je izašla iz bolnice, ali i dalje se ne osjeća dobro

Nedugo nakon smrti supruga Dragana Nikolića glumica Milena Dravić krajem listopada je hitno primljena u bolnicu. Zbog narušenog zdravlja zadržana je tada u bolnici. 

Srpski mediji su samo nagađali kakve zdravstvene tegobe poznata glumica ima, no ona ništa nije htjela potvrditi. Jučer je prvi put odgovorila na telefonski poziv novinara Dnevnog avaza kojima je o svom zdravstvenom stanju rekla:

- Mislim da imam potpuno pravo da se razbolim, ljudi pretjeruju. Cijela zemlja je bolesna, imam valjda i ja pravo biti bolesna. Ne bih o tome mnogo polemizirala, ne osjećam se dobro, radim na ozdravljenju i to je sve što vam reći za sada. Nisam više u bolnici, kao što pojedini mediji to pišu, naprotiv, kod kuće sam. 

>>Milena Dravić zbog narušenog zdravlja hitno je primljena u bolnicu

Komentara 6

Avatar comparator
comparator
19:44 26.01.2017.

Od ove glumice zaista nikada nisam čuo ni jednu grubu riječ i zato ju izuzetno cijenim .

DU
Deleted user
21:26 26.01.2017.

Milena, grandissima.....

KA
kažemja
20:49 26.01.2017.

Žena je bolesna , pustite ju na miru .Dijagnoze su intimna stvar svakog pojedinca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije