Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA PJEVAČICA

Mia sjaji u spotu 'Budi mi blizu'

Mia
Foto: PR
1/2
12.10.2015.
u 21:04

Mia, glazbena zvijezda u nastajanju, ponajprije se ističe lijepo obojenim vokalom, ali i simpatičnom, vedrom pojavom koja dominira spotom

Talentirana mlada pjevačica iz Osijeka snimila je spot za svoj prvi singl “Budi mi blizu” koji je danas prikazan i na CMC televiziji te portalu Vecernji.hr.  

Video uradak koji prati ovu osjećajnu i nježno otpjevanu pjesmu sniman je u Zagrebu i Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, a njegov je redatelj, montažer i snimatelj Marko Zeljković – Zelja.  

Mia, glazbena zvijezda u nastajanju, ponajprije se ističe lijepo obojenim vokalom, ali i simpatičnom, vedrom pojavom koja dominira spotom.

 

>> Mia Negovetić: Odustala bih od pjevanja da moram izvoditi cajke

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:34 12.10.2015.

Ok, pohvalno je da nova nada nije cajka, odnosno da ne pjeva narodnjake. Ali ima jos puuuuno posla na stylingu

Avatar utunelu
utunelu
07:36 13.10.2015.

nije ona ni blizu talenta vec je platila da bude na tv ..sto je apsurd valjda se svaka vrsta umjetnosti treba ako je kvalitetna sama prepoznati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije