Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neostvaren san

Mia Begović: Maštala sam da ću jednom poput Pepeljuge osvojiti zgodnog princa

mia begović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
26.02.2017.
u 15:19

Poznata glumica u novom mjuziklu igra Pepeljuginu zlu maćehu. Premijera "Pepeljuge" je večeras u Domu sportova

U Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova večeras će se održati premijera mjuzikla “Pepeljuga”, čiju režiju potpisuje Robert Bošković. U naslovnoj ulozi našla se mlada Kim Verson, princa Christophera igra Bojan Jambrošić, a zle polusestre Nera Stipičević i Marija Kolb. Posebno je zanimljiva glumica Mia Begović koja će u mjuziklu prepunom zaraznih songova i raskošnih kostima igrati Pepeljuginu zlu maćehu.

- Maćeha koju igram trudi se biti zločesta, a to joj i uspijeva, što se vidi po jadnoj Pepeljugi i maćehinim kćerima. Ljudi su često zbog svoje nemoći i u realnom životu zločesti jer se ne znaju snaći u određenoj situaciji pa iz kompleksa inferiornosti ulaze u kompleks superiornosti uz zloću - objašnjava Mia koja u stvarnom životu ne vjeruje u zloću i strogost nego u sudbinsku ljubav te priznaje da je, još otkako je bila djevojčica, maštala kako će jednog dana, poput Pepeljuge, osvojiti nekog zgodnog princa.

- Ljubav je osnovna pokretačka snaga. Mislim da se djevojčice rađaju s otvorenošću prema emocijama, a i tako smo odgajane. Danas bi svojoj djevojčici ipak radije čitala basne nego bajke jer nam češće nedostaje mudrosti, dok su nam emocije urođene - rekla je Mia za portal Story.hr i otkrila kako još vjeruje da je negdje čeka njezin princ.

>>Ljepotom i elegancijom ostavlja bez daha, a tek joj je 16: 'Lana, slika si i prilika pokojne majke'

>>Mia Begović: Fraza da vrijeme liječi rane je obična laž

Komentara 2

Avatar mrTrobec
mrTrobec
19:47 26.02.2017.

Konacno uloga po njzinoj mjeri i karakteru

DA
danebi
12:22 01.03.2017.

U danasnje vrijeme je moda ozeniti bogatog KONJA nego cekati na nekog princa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije