Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Matko Knešaurek: Supruzi sam tajio da je vodim u Pariz do samog polaska

08.12.2016.
u 14:17

Prvu godišnjicu braka zvijezda “Zlatnih dvora” proslavila je u Gradu Svjetlosti. Planirali su povesti i 11-mjesečnu kćer Taliju, no ona je ipak ostala u Zagrebu s bakom i djedom jer nisu htjeli riskirati zbog nedavnih događaja u Parizu

Supruga mi je rekla kako joj je Pariz ostao u najljepšem sjećanju s prijašnjih putovanja. Slušao sam je i poželio razveseliti proslavom godišnjice braka baš u Parizu. Nije znala kamo idemo sve do polaska u zračnu luku pa je to bilo lijepo iznenađenje za nju, ali i za mene jer sam joj uspio izmamiti osmijeh na lice – za Story je rekao Matko Knešaurek koji je suprugu Anicu oduševio kratkim putovanjem.

Mirni zbog baka servisa

U Gradu Svjetlosti proslavili su prvu godišnjicu braka, a koliko su uživali, zvijezda serije “Zlatni dvori” ne krije.

– Bilo je prekrasno. Pariz je poseban grad. Prekrasna arhitektura, ljudi, nekako je posebno romantičan, a kultura i umjetnost ostavljaju bez daha. Notre Dame, Louvre, Champs-Élysées, ulice koje se slijevaju prema Eiffelovu tornju pa se stječe dojam da je stvarno centar grada... Divna uspomena – objašnjava 30-godišnjak.

Iako su supružnici u Francusku planirali povesti i 11-mjesečnu kćer Taliju, ona je ipak ostala u Zagrebu s bakom i djedom. – Zamolili smo Aničine roditelje da je pričuvaju, a oni su pristali sa svim veseljem srca svog. Ona ih voli, igrali su se, uživali, a mi smo bili mirni i sretni što je možemo njima ostaviti. Planirali smo ići svi zajedno, ali nismo htjeli riskirati zbog nedavnih događaja u Parizu. Još je malena za takav put. No iduće godine svi troje ćemo na put – govori glumac oduševljen očinstvom.

– Nama se Talia dogodila i zbog toga smo najsretniji ljudi na svijetu. Ulogu tate dobiješ i za nju nema scenarija, nitko nema redateljske upute i svaki se dan moraš truditi dati najbolje od sebe kako bi dijete doista bilo sretno. Od kćeri ću dobiti kritike ili pohvale – poput njezina osmijeha. Ne tražim nikakve zahvale kao otac, želim samo da je sretno dijete, da izraste u sretnu djevojčicu, djevojku. To će mi biti najveća nagrada. Ako danas-sutra dobije brata ili sestru, isto želim i za njih – opisuje glumac i uz osmijeh odgovara na pitanje hoće li on i supruga ubrzo proširiti obitelj.

– Ne, rekli smo da ćemo se malo pripaziti u slobodnim aktivnostima. Želimo se posvetiti Taliji i uživati u njoj, ali volio bih da se naša obitelj za dvije, tri godine poveća za još jednog člana – kaže Knešaurek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije