Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera spota

Marko Škugor zajedno sa sestrom u novom spotu 'Dalmatinska vilo'

marko škugor
Foto: Screenshot
15.09.2014.
u 19:00

Nakon izuzetno uspješnog ljeta u kojem se čak tri puta penjao na festivalskim pozornicama po nagradu za prvo mjesto (u Splitu, K. Kambelovcu i Trogiru) mladi Marko Škugor predstavlja svoju novu pjesmu i spot 'Dalmatinska vilo'! I u svojoj četvrtoj samostalnoj pjesmi Marko osvaja svojim snažnim vokalom...

Nakon izuzetno uspješnog ljeta u kojem se čak tri puta penjao na festivalskim pozornicama po nagradu za prvo mjesto (u Splitu, K. Kambelovcu i Trogiru) mladi Marko Škugor predstavlja svoju novu pjesmu i spot "Dalmatinska vilo"! I u svojoj četvrtoj samostalnoj pjesmi Marko osvaja svojim snažnim vokalom! Publika željna dobrih, kvalitetnih pjesama uživat će u Dalmatinskoj vili za koju glazbu potpisuju Nenad Ninčević i Branimir Kopitović, tekst Nenad Ninčević, a aranžman Eduard Botrić.

Pjevač koji uspješno gradi svoju karijeru nada se da će se i ova pjesma svidjeti publici, a tri spomenute nagrade koje je osvojio ovo ljeto definitivno su mu dale dodatan vjetar u leđa! Odličnim se pokazao i na terenu, pred publikom gdje često dobiva ovacije za svoje izvedbe. Odlično je primljen i u susjednoj Sloveniji gdje često nastupa s klapom Maslina. U zadnjem Markovu spotu "Ako imaš dušu" glumila je njegova supruga Ivana, a ovog puta dalmatinsku vilu u spotu utjelovila je Markova sestra Karmen pred kamerom Tomislava Dugandžića.

– Ova pjesma i spot su mi posebno dragi jer označavaju jedan novi početak u mojoj karijeri, tj. početak suradnje s poznatim hitmakerom Nenadom Ninčevićem. U spotu sudjeluje i moja sestra Karmen koja predstavlja dalmatinsku vilu. Redatelj Tomislav Dugandžić, a spot je sniman u prekrasnom Primoštenu – izjavio je Škugor.

>>Pjesma posvećena Vinku Coci osvojila Grand prix 54. Splitskog festivala

>>Marko Škugor iz Klape s mora oženio se, uskoro stiže i prinova

>>Marko Škugor: Sin Andrija moje je najveće životno postignuće!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije