Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj je baza, a glazba strast

Marko Škugor: Poslije prisustva porođajima suprugu još više volim

Marko Škugor
Foto: Privatni album
1/4
07.12.2016.
u 15:08

Šibenski pjevač ljestvice trenutačno osvaja u duetu s Oliverom Dragojevićem, a u 2017. čeka ga stotinjak koncerata i nove pjesme

Jedan od najmlađih, a mnogi se slažu i najboljih hrvatskih tenora Marko Škugor ovih dana živi pravu bajku. Nakon što je u lipnju dobio drugog sina Petra, nedavno je snimio himnu ljubavi “Samo s tobom sam upoznao ljubav” s Oliverom Dragojevićem koja osvaja domaće top-ljestvice.

Pjevati počeo slučajno

– Pjesmu sam trebao snimiti sam. Kako je autor pjesme Vinko Barčot, sve njegove demosnimke snima Oliver. Slušajući snimku u autu s prijateljem Zvonimirom Sunarom Sukijem, njemu je pala na pamet ideja da Oliver i ja snimimo duet. Oliver je pristao i tako je nastala ova prekrasna pjesma. Svi znamo da je Oliver odličan pjevač, za mene najbolji u Hrvatskoj, i hvala mu na tome što je pristao na ovu suradnju – kaže 27-godišnji Marko koji se pjevanjem ozbiljnije počeo baviti slučajno nakon što je zalutao na jednu probu u konobi svoga oca u kojoj je pjevao njegov rođak.


– Počelo je slučajno. Od probe s jednom klapom, preko pjevanja u studentskoj klapi Sava do klape Kampanel, Eurosonga i na kraju solo karijere. Nisam ni sanjao da ću se baviti pjevanjem jer sam volio povijest, a studirao ekonomiju – kaže Marko kojem najveću sreću predstavljaju supruga Ivana, s kojom je u braku tri godine, trogodišnji sin Andrija i šestomjesečni Petar.


– Supruga i ja upoznali smo se na klapskom koncertu gdje sam nastupao s klapom Kampanel i odmah smo shvatili da smo jedno za drugo. Devet mjeseci nakon toga smo se vjenčali. Osim nje, moje najveće blago su sinovi Andrija i Petar s kojima volim provoditi svaki slobodan trenutak. Tek ako ostane nešto vremena nakon svih poslovnih i obiteljskih obaveza, najbolje se opustim uz gledanje serija i filmova – kaže ponosni suprug i otac.

Njihov drugi sin Petar na svijet je stigao u lipnju, a iako je njihov stariji sin Andrija isprva govorio da ne želi brata, kad ga je ugledao, predomislio se te počeo govoriti kako će ga ljubiti i voziti na svome motoru.


– Bio sam i na prvom i na drugom porođaju. Mislim da sam mnogo pomogao ženi da ne proživljava sama sve to, a zato što sam vidio koliko se mučila da ih donese na svijet, samo je još više volim – otkriva Marko koji ne skriva koliko su mu supruga i sinovi važni. Osim što u idućoj godini što više vremena želi provesti s obitelji, Marko ima i mnogo poslovnih planova.

– Plan je uspješno odraditi sve koncerte u prosincu, a onda se dobro odmoriti u siječnju i pripremiti za 2017. godinu, kad me čeka snimanje triju novih pjesama i spota te stotinjak koncerata, gostovanja i intervjua. Puno je to posla, ali već se sada veselim tome – zaključio je ovaj šibenski slavuj kojeg ćemo slušati i kao posebnog gosta na koncertu klape Intrade 9. prosinca u Ciboni.

Komentara 1

KS
krao_sam
16:31 07.12.2016.

kako netko moze.kako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije