Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Mario Petreković, izvanzemaljac, pobjednik showa

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/13
21.12.2014.
u 22:57

Bio je Beyonce, Jim Morrison, Tina Turner, Alka Vuica, Dino Dvornik, Ricky Martin, Doris Dragović, Andrea Bocelli, Lionel Richie, Let 3 te Maroon 5, a pobjedu je, osvojivši 76 bodova, odnio kao Bruno Mars s pjesmom Treasure

Već se dugo nije pojavila emisija koja je pred TV ekrane privukla sve generacije, a onda se prije 12 tjedana počeo prikazivati show “Tvoje lice zvuči poznato” koji je ispred televizora okupio i bake i unuke. Zabavne transformacije svake je nedjelje pratilo više od milijun gledatelja, a večeras smo dobili i pobjednika prve sezone, ­ Marija Petrekovića. Nije šala, nije farsa – Mario dolazi s Marsa, našalio se Goran Navojec i u finalnoj glasno ponovio tezu s kojom su se već prije složili svi kandidati: ­ Mario je izvanzemaljac. Bio je Beyonce, Jim Morrison, Tina Turner, Alka Vuica, Dino Dvornik, Ricky Martin, Doris Dragović, Andrea Bocelli, Lionel Richie, Let 3 te Maroon 5, a pobjedu je odnio kao Bruno Mars s pjesmom "Treasure". U finalu su se s njime borili Vanda Winter, Baby Dooks i Giuliano.

Sandra Bagarić Marija je opisala kao ''jedan veliki trezor pun talenata'', Tomo in der Muhlen osvrnuo se pak na sve Marijeve nastupe i zaključio: – To što si potpuno u liku po tjedan dana, definitivno pokazuje tvoju energiju, volju, želju i žar i to se na kraju vidi u svemu što izvodiš. 

– Bez obzira na to što uđeš u lik, ti imaš jaku osobnost i zato si tako dobar – rekla je Mariju Severina koja mu je dodijelila najmanje bodova za izvedbu.

U ime Nove TV, Mario je donirao 40 tisuća kuna koje je otišlo u udrugu Društva osoba s invaliditetom Zvjezdice iz Gunje.

Inače, glasovanje je išlo po principu da se svi dosadašnji bodovi brišu, a finalistima se dodjeljuju startni pa su tako Giulianu koji se nakon 11. emisije našao na četvrtom mjestu pripojena četiri startna boda, Baby Dooksu pet, Vandi šest a Mariju sedam. Glasovao je žiri, glasovali su kandidati, a na finalnoj ljestvici nakon Petrekovića s osvojenih 76 bodova, drugo mjesto zauzela je Vanda Winter koja je večeras nastupila kao Rihanna i izvela njezinu pjesmu S&M što joj je donijelo 51 bod. 

Vandin nastup od članova žirija posebno je impresionirao Sandru koja joj je poručila da spakira kofere i ode negdje van.

– Napravi svjetsku karijeru jer ti si čudo! – poručila joj je Bagarić.

Giuliano koji je večeras nastupio kao Lenny Kravitz s pjesmom ''Are You Gonna Go My Way'' bio je treći s 46 bodova, a Baby Dooks koji je utjelovio Katy Perry i otpjevao njezinu ''California Girls'' četvrti s 45 bodova.

– Primijetila sam taj eros i, da postoji ovakav jedan Lenny kod nas, sigurno bih bila njegova groupie – poručila je Severina Giulianu, a za Baby Dooksov nastup popularna pjevačica kazala je da ništa slađe nije vidjela na televiziji otkad ona postoji.

Najgledanija emisija

Tijekom svih 12 tjedana prikazivanja kandidati su bili jasni – podrška smo jedni drugima i nije nam bitna pobjeda. Jedan od razloga za odličnu gledanost bio je i taj što među njima nije bilo zle krvi jer nema ispadanja, a i cijela je priča humanog karaktera te neosporno – zabavna. Najzabavnija u proteklih sedam godina, prema podacima o gledanosti. Najgledanija je bila peta emisija, a pogledalo ju je čak 1,227.000 gledatelja, odnosno 59,6 posto onih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima. U showu je sudjelovalo osam kandidata, a uz četverac iz finala tjednima smo gledali transformacije komičarke Andree Andrassy, kraljice dance-glazbe Minee, glumice Jasne Palić Picukarić te opernog pjevača Ronalda Brausa. Vidjeli smo ukupno 104 transformacije, od kojih su 96 odradili kandidati, no u preobrazbama su se okušali i članovi žirija i voditelji...

Seksi muške noge i Minea

No, nije sve ostalo samo na transformacijama, plesu i zabavi. Show ćemo pamtiti i po tome što je Braus prigovarao žiriju jer ga loše ocjenjuje, na što su se estradnjaci s Yayom iz Jinxa obrušili na njega i prozvali ga da ne zna pjevati, zatim po komentarima s društvenih mreža koji su kritizirali žiri da Vandu Winter gura u finale samo zbog njezina glasa, a ne i vještine transformiranja, po Giulianovim seksi nogama i Petrekovićevoj stražnjici te po Mineinu velikom povratku na scenu.

Komentara 7

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
02:12 22.12.2014.

Petrekovic je odlican zabavljac, sto podrazumijeva i pjevanje i plesanje i glumu, a takvih je kod nas malo!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:49 22.12.2014.

Meni je Petreković bio izvrstan kao Jim Morrison. Ostalo mi baš i nije sjelo. Što toliko publiku uzbuđuje muškarac koji brije noge i pokazuje golu stražnjicu? Zar je to zabavno? Drugo, Petreković je baš najlošiji pjevač od cijele ekipe. Ne kažem da nije duhovit, je duhovit je. I ima izvrsno oko za detalje i pokrete. Ali popularnost je stekao glumeći žene u koje se preoblačio i baš nikako mi to nije sjelo. Od natjecatelja meni je Giuliano bio najbolji, kompletan, s muškim šarmom i muškim hormonima svakako, zgodan i pristojan, nesvjestan da žiri voli novu vrstu publike daleko od one koju voli Giuliano. Kada je gostovala Rozga vidio se taj muški šarm i naboj kako djeluje na njih oboje, pamti ga gospođa očito po dobrome. Vanda Winter izvrsna pjevačica ali pomalo hladna i statična kao zabavljačica, slušati svakako, gledati treba izbjegavati. Poput nekada Zane ili Celine Dion, uhu ugoda, oči zatvoriti. Baby Duks sasvim solidan pjevač u dionicama koje su mu odgovarale, duhovit i aktivan. Mario Petreković izvrstan transvestit za one koje to zanima, ali nikako mi nisu sjele njegove gole polovice stražnjice, žao mi je, nisam ta njegova publika kojoj podilazi. Emisija u početku urnebesna, kasnije su postali pomalo dosadni i ponavljali već viđeno.

IV
ivica.vranjic
03:08 22.12.2014.

Sto god da izvodi Mario ima moj glas...osim da je na klaviru glumio Ivu...za to jednostavno nemres dati glas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije