Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana i svadljiva

Marijana iz 'Big Brothera' noć provela trijezneći se u policijskoj postaji

marijana kovačević
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/8
22.07.2014.
u 21:23

Marijana je s dvije prijateljice pokušala ući u zagrebački klub Team, no zaštitari su ih odbili pustiti jer su bile pijane, bahate i svadljive

Marijana Kovačević, pobjednica regionalnog showa Big Brother, noć sa subote na nedjelju provela je trijezneći se u policijskoj stanici u Zagrebu.

Kako piše 24 sata, Marijana je oko 2.30 minuta pokušala s dvije prijateljice ući u zagrebački klub Team, no zaštitari su ih odbili pustiti jer su bile pijane, bahate i svadljive. Umjesto da otiđu, Marijana i prijateljice nastavile su galamiti i vrijeđati zaštitare, a oni su poznali policiju, nakon što su zaključili kako ih ne mogu smiriti.

Osim što joj je u krvi izmjereno 2,10 promila alkohola, Marijana nije htjela policajcu dati osobnu te je osim prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira, kažnjena i zbog vrijeđanja policajca te nedavanje osobne iskaznice. Njezine prijateljice kažnjene su samo za remećenje javnog reda i mira, a prije izlaska ispred suca, morale su se otrijezniti u policijskoj postaji.

>>I dalje se vole kao nekad: Par iz BB-a uživa u kuhinji

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Filip Brala/PIXSELL

Komentara 38

SI
Sinatra
22:13 22.07.2014.

da, i u čemu je problem? Mediji su od ljudskog smeća (jer svatko tko ima potrebu se javno sramotiti u Big Brotheru je smeće) napravili selebritije i sada se čude kada smeće radi ono što najbolje zna; svoj život bacaa u toaletnu školjku. Tipični primjer razaranja Zapadne civilizacije uvođenjem u main stream kulture ljude koji bi po svakim moralno-etičkim standardima trebali biti na marginama društva i na koje bi trebalo ukazivati kao na obrasce ponašanja koje nije poželjno. Promoviranjem ovakvih ljudi uništava se dostojanstvo naroda a sa ljudima koji su izgubili dostojanstvo lako se manipulira.

KU
kufmaario
22:03 22.07.2014.

Ova zena samo sramoti hrvatice,nije se trebala vracat iz Beograda ,tko joj djecu cuva dok ona lumpuje?

Avatar KillerRabbit
KillerRabbit
22:04 22.07.2014.

Puca mi puca mi puca mi.... tralalala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije