Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ME GUSTAS TU

Manu Chao u Varaždinu: Uživao u kobasicama i kosanoj masti pa gostima restorana i zasvirao

Manu Chao
Foto: Varazdinski.hr
1/2
22.08.2016.
u 15:50

Ovogodišnja zvijezda Špancirfest već je tu, uživa u dobroj hrani i još boljem raspoloženju

Manu Chao ovogodišnja je zvijezda popularnog Špancirfesta, a slavni je glazbenik nakon dolaska u Varaždin imao samo jednu želju – pronaći mjesto gdje može isprobati razne vrste kvalitetnog mesa pripravljenog na još kvalitetniji način.

Kako prenosi Varazdinski.hr, organizatori festivala nisu puno dvojili, svoju su zvijezdu odveli u Đurinu hižu, smještenu u Vrtlinovcu kraj Varaždinskih Toplica.

Odlična hrana, vrhunske delicije, lokalno vino i opuštena atmosfera brzo su doveli do toga da je Manu Chao zasvirao na gitari na oduševljenje gostiju koji su se ondje zatekli.

Predjelo je obuhvaćalo kosanu mast i meso z banjice, domaće kobase, buđole, šunku, sir...

– Bilo je odlično, cijela ekipa koja je došla s njim jela je T-Bone, odnosno prezentirao sam im steak od domaće hrvatske simentalke i bili su oduševljeni – ispričao je voditelj seoskog turizma Đurina hiža Nikola Božić i dodao kako mu je kosana mast bila osobito fina!

Manu Chao i ekipa u Đurinoj hiži ostali su više od tri sata, a bili su vrlo pristupačni – gosti su razgovarali s njim i fotografirali se.

– Na kraju je rekao i da hoće upoznati mamu, jer sam spomenuo da majka radi na prilozima i umacima i štruklima. Pa sam otišao po nju, a oni su se rukovali i izljubili. Jako skroman, jednostavan i zahvalan čovjek! – dojam je koji je Manu Chao ostavio na voditelja Đurine hiže.

Manu Chao svira na glavnoj pozornici Špancirfesta u utorak, 23. kolovoza, od 21.45 sati.

>> Tko se rashladio uz Janu na koncertu Rihanne i Guette?

Komentara 6

LI
liliZG
11:15 23.08.2016.

kosana mast se zove zaseka...)

ŠT
ŠtefekStepinec
07:44 23.08.2016.

A što reči,nije Thompson već čovjek.

DU
Deleted user
17:25 22.08.2016.

Svidjelo se antiglobalisti u globalnoj Hrvatskoj???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije