Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Hrvatska ima svoju SHOWGIRL

Maja Šuput predstavlja novi album u izdanju Croatia Recordsa

Maja Šuput
Foto: Goran Matijašec
1/6
11.12.2015.
u 14:21

Od danas u prodaji!

Nakon pune četiri godine danas je izašao novi album Maje Šuput SHOWGIRL, na kojemu se nalazi deset pjesama, među kojima i aktualni hitovi Lopove, Amnezija, Djevojačko veče i dr.

„Pjesme su prava mala remek-djela koja publika voli ili će ih zavoljeti", kaže Maja, a mi ćemo još dodati da su na albumu pjesme koje su obilježile ovu godinu, pjevaju se na Majinim koncertima uglas i zbog njih ljudi dolaze na njene koncerte.

Izlazak albuma Maja će proslaviti gostovanjem u današnjem zabavno-glazbenom showu IN magazina „Petkom s Petkom", gdje će joj se pridružiti brojni gosti i gdje je očekuju mnoga iznenađenja.

Do kraja godine Maju očekuju brojni nastupi, ovaj vikend nastupa u Opatiji i Istri, sljedeći vikend nastupa u klubu H2O u Zagrebu i u Mostaru,

Dana 21. prosinca na humanitarnom koncertu za zakladu Ana Rukavina u Zagrebu je na Trgu bana Josipa Jelačića, za Badnjak je u Velikoj Gorici, za Božić u Čilipima, a na Štefanje u žminjskoj Areni. Maja će zabavljati publiku u Vodicama tijekom dočeka Nove godine i reprize dočeka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije