Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SRAMA

I od ove hrvatske pjevačice smo navikli na sve, ali što je previše – previše je

maja šuput
Foto: Instagram
1/4
28.03.2017.
u 15:00

- Morning workout ( pri kojem će me vjerojatno uhapsit ) - napisala je Maja, referirajući se na stroge zakone koji vladaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, i u kojem je moguće da vas uhite zbog ovakve "odjeće".

Maja Šuput je ponovno na odmoru u omiljenom Dubaiju, gdje joj društvo prati prijatelj Marko Grubnić. Kao i obično, pjevačica svakog dana na Instagramu objavljue fotografije na kojima pokazuje kako se dobro zabavlja. Međutim, na onoj objavljenoj danas Maja u vrlo oskudnom bodiju odrađuje jutarnji trening.

- Morning workout ( pri kojem će me vjerojatno uhapsit ) - napisala je Maja, referirajući se na stroge zakone koji vladaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, i u kojem je moguće da vas uhite zbog ovakve "odjeće".

 

Morning workout ( pri kojem ce me vjerojatno uhapsit ) 💪🏼💪🏼💪🏼

A post shared by majasuput (@majasuput) on

>>Ovaj muškarac ružama i pjesmom uljepšao je Maji Šuput Valentinovo

>>Od Lidije Bačić smo navikli na sve ali ovime je nadmašila i samu sebe!

Ključne riječi

Komentara 9

JO
josko
15:31 28.03.2017.

Ovakove sexy pevaljke su stalno i često na odmoru. Pitam se - odmor od čega!? Ali nema veze - njen je posao privući požudne oči muških (a možda i poneke ženske).

Avatar gadogadni
gadogadni
17:12 28.03.2017.

Zeza se curka zeza, ne dao Bog da je uhapse u zemlji u kojoj je silovana zena kriva sto je silovana

ZG
zg223
18:28 28.03.2017.

a jadna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije