Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogodi tko

Ma tko je ovaj mladac sa seksi kovrčama, prepoznajete li ga?

Tony Cetinski
Foto: Instagram
1/5
28.08.2014.
u 18:52

Fotkom Tonyja Cetinskog iz mladih dana obradovala nas je njegova supruga na Instagramu

Komentara 4

DR
dravskimornar
08:11 29.08.2014.

To je jedan prepotentni u umišljeni dečko,koji živi u svom svijetu i koji nije u stanju dati autogram jednoj djevojčici od 6 godina. Shvatio bih da je to odbio učiniti zbog gužve,ali na parkiralištu ispred Dome,parkirao je automobil kraj mog,uu njemu On i njegova tadašnja menađerica,naknadno druga žena. preko ceste dolazi vlasnik tada rock-caffea,u kojem je dotični treba pjevati. Iskreno u prvi tren nisam ni skužio tko je,već moja mala(tada 6 godina)cima me i oduševljena kaže "tata to je Cetinski".Imao sam olovku u autu,i komadić papira,priđem sa kćerkom kod Cetinskog,pitam za autogram,međutim prepotentna zvijezda,hladno kaže da žuri,i da nema vremena.Mala stoji kraj mene,On je nije ni pogledao,zagrlio je vlasnika kafića i odšetao unutra. Nisam mogao maloj objasniti zašto joj nije htio dati autogram,nije ni meni bilo jasno. Od tog dana gospodina cijenim koliko i opušak bačen na cestu,za mene a i za kćer,on je samodopadna lićnost. Da je bila gužva,shvatio bih,ali na parkingu 19.30,nigdje nikog osim Nas četvero,i on nema vremena za jednu škrabotinu.

DU
Deleted user
05:33 29.08.2014.

gdje su mu tata i mama.....LOL

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:49 29.08.2014.

Treća supruga - da ne bi bilo zabune...prema tome: -Hvala trećoj supruzi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije