Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dođite i zabavite se

Luka Vidović ima najaktivnije ljeto do sada!

Luka Vidović na ljetnoj turneji
Foto: PR FOTO
1/3
19.08.2014.
u 16:54

Unatoč ćudljivim vremenskim prilikama usred turističke sezone, nekome to nije nimalo zasmetalo i imao je najaktivnije ljeto do sada; naš jedini iluzionisti i stand up komičar ne pamti da je ikada imao ovoliko zanimljivih nastupa.

Unatoč ćudljivim vremenskim prilikama usred turističke sezone, nekome to nije nimalo zasmetalo i imao je najaktivnije ljeto do sada; naš jedini iluzionisti i stand up komičar ne pamti da je ikada imao ovoliko zanimljivih nastupa.

Obišao je preko 15 gradova i nastupio pred više od 10 000 posjetitelja; Bol, Hvar, Šibenik, Starigrad, Petrčane, Zaton, Dubrovnik, Orašac i Rijeka samo su neki od gradova koje je posjetio u okviru turneje „Magic show -  žuja super dry“. Uz spomenutu turneju, nastupio je u i Blatnici na humanitarnom koncertu pod nazivom „Koncert ljubavi za više radosti“ gdje su nastupili i Jole, Mate Bulić, Miroslav Škoro te mnogi drugi.

Zanimljivo je da su u publici na nastupima Luke Vidovića bili turisti iz raznih zemalja, a da većinom nije bilo lingvističkih barijera jer se Luka odlično služi engleskim i francuskim jezikom.
Bogatim iskustvom tijekom ove sezone, priprema se za jesen i novi show pod nazivom „One man show“ koji bi premijeru trebao ugledati u listopadu.
„Ja sam „crna ovca“ ovogodišnje sezone jer ne mogu reći ništa loše o ugostiteljima ili hotelijerima koje sam posjetio – mahom sam imao izvrsna iskustva i vrlo profesionalan pristup tako da se ne mogu složiti s negativnim ocjenama turističke ponude o kojoj uvijek svi debatiraju za vrijeme i nakon sezone. Kako bih pokazao da možemo ponuditi još više i kako turistička ponuda može biti još inovativnija, sa svojim  managementom razvijam projekt zabave za djecu i mlade koji će zaživjeti sljedeće godine. I tu bih stao, jer o planovima ne treba previše govoriti – treba raditi, raditi i raditi.“

Ukoliko ste i vi negdje na obali, Luku možete uhvatiti na još nekoliko lokacija sve do kraja kolovoza:
21.08. Borik, Sunčana uvala bb, M. Lošinj od 17h,
23.08. Rakhija bar, Medulićeva 5, Rijeka od 21h,
24.08. Metropolis, Ivana Lenca 2, Rijeka od 21h,
26.08. Black & White, Šetalište 25. travnja bb, Moščenićka Draga,
28.08. Mimoza, M. Tita 138, Opatija od 22h

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije