Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2Cellos

Luka Šulić i Stjepan Hauser zbog 'histerije' završili na psihijatriji

2 cellos
Foto: Screenshout
1/5
26.02.2015.
u 11:32

Za potrebe snimanja novog spota slavni dvojac prerušio se u luđake kako bi što vjernije dočarali pravo ludilo i histeriju kojom pjesma odiše.

Nova obrada stigla je iz 'tvornice' naših slavnih čelista Luke Šulića i Stjepana Hausera. 2Cellos-i ovog puta odlučili su se za obradu pjesme Hysteria engleske grupe Muse.

Kako bi dočarali pravo ludilo i histeriju dečki su u spotu odlučili glumiti dvojicu luđaka , koji u rukama drže metle i ufurani su da umjesto metli u rukama drže violončela i haluciniraju kako energično sviraju. A da bi stvar bila još autentičnija , dečki su odlučili snimiti spot ni manje ni više nego na pravoj psihijatriji, i to onoj u Puli!

U samo nekoliko sati spot je pogledan više od 100 tisuća puta! Spot je i ovog puta snimala već uigrana pulska ekipa Medvid pod vodstvom Kristijana Burlovića .

Dečki su se našalili na svoj račun, pa su izjavili da ukoliko nastave ovim luđačkim tempom koji traje već 4 godine, da bi uskoro zaista mogli završiti kao i na spotu.

Ova obrada u kratkom roku postaje pravi hit na internetu, a oduševljenje je pokazao i pjevač slavne grupe Muse, Matt Bellamy na svojem Twitter-profilu!

Foto: Screenshout

Dečki su trenutno na velikoj Američkoj turneji koja uključuje 40 gradova, a već je mjesecima rasprodana.

>>Gudala im sijevaju, a violončela grme

>>Dvojac 2 Cellos održat će humanitarni koncert u Kaliforniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije