Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Queen of Croatia

Lucija Grmuša: Vjerujem da posjedujem seksepil i dobro se osjećam u svom tijelu

Lucija Grmuša
Foto: Promo
1/9
03.08.2015.
u 12:44

Kraljica Hrvatske otkriva kakve dečke voli i što je sve spremna učiniti za ljubav

Lucija Grmuša prije nešto više do mjesec dana postala je Queen of Croatia.

Titulu je osvojila na izboru u hotelu Luna, na otoku Pagu.

- Titula mi je zaista promijenila život u pozitivnom smislu. Moje dnevne obveze su uglavnom ostale, ali obogaćenija sam raznim eventima, snimanjima, intervjuima, poznanstvima...

Uživate li u medijskoj pažnji?

- Uživam u medijskoj pažnji sve dok je umjerena i ne zadire pretjerano u moju privatnu sferu.

Bavili ste se sportskim plesom, pa bikini fitnessom, otkud Vas na izboru ljepote?

- Vjerujem da je to bio logičan slijed. Sportski ples i bikini fitness su sportovi koji u sebi sadrže dozu umjetnosti i bitna je estetika. Izbor ljepote je potvrda mog truda i ulaganja u tijelo, zdravlje, disciplinu i ljepotu.

Da li vas od svega najviše privlači modna pista, fotografiranje ili imate neke druge prioritete u životu?

- Modna pista i fotografiranje su vrlo privlačne aktivnosti, no nisu jedini prioriteti u mom životu. Studiram, treniram, zabavljam se i živim normalan život jedne dvadesetogodišnjakinje.

Hoće te li se vratiti sportu?

- Sport je uvijek prisutan u mom životu i vrlo bitna komponenta. Treniram gotovo svakodnevno u teretani.

Ljeto je, velike su vrućine, kako se vi rashlađujete?

- Vrlo je teško rashladiti se, ali pomažu velike količine vode, lagana hrana, hlad, more, minimalne fizičke aktivnosti i nažalost, klimatizirani prostori.

Gdje će te na more?

- Godinama ljetujem u Tisnom na otoku Murteru i to je više obiteljski odmor. Tipičan dan na moru je proveden na plaži, a kasno navečer odlazim u noćni život, najčešće u Vodice.

Imaš li dečka? 

Nemam dečka.

Voliš li više crne ili plave dečke?

- Zaista nemam određeni tip. Više me privlači karizma te osobe i cjelokupni dojam.

Smatraš li da si seksi?

- Vjerujem da posjedujem seksepil i dobro se osjećam u svom tijelu. Mislim da svi dijelovi mog tijela su usklađeni i podjednako privlačni te zajedno čine taj seksepil.

Na što ste sve spremni zbog ljubavi?

- Ljubav je jaka stvaralačka i pokretačka sila. Prema sebi, drugom i svime što nas okružuje. Zbog takve vrste ljubavi, ne odustajem od svojih snova.

Kada se osjećate najbolje i najljepše?

- Najbolje i najljepše se osjećam kad radim nešto korisno, kad se istinski smijem, kad sam okružena pozitivnim osobama...

Gledajući u vas i vaše fotografije, stječemo utisak da vam lijepo pristaju različite boje. Imate li omiljenu?

- Hvala na komplimentu. Volim različite boje i nisam sigurna da imam omiljenu. Ali ljeti preferiram bijelu i bež jer najbolje ističu moju preplanulu put.

  Koji komad garderobe obožavate? 

- Teško mi je odlučiti o omiljenom komadu garderobe. To se u mom slučaju mijenja. Fetiš su mi torbe i sportska odjeća s otkačenim uzorkom, a trenutno sve s čipkastim i traper motivom.

Koliko mjesečno trošite na shopping?

- Ne vodim evidenciju o troškovima shoppinga jer ni ne idem u planirani shopping gdje mi je bitna neka kvantiteta. Kupujem kad mi nešto nužno treba ili kad mi se nešto toliko svidi da to jednostavno moram kupiti.

Na što najviše trošite novac?

- Mislim da najviše trošim na hranu i dodatke prehrani jer bitna mi je kvalitetna i raznovrsna prehrana te na preparativnu kozmetiku.  

Kako održavate tako dobru liniju?

- Zahvaljujući zdravom metabolizmu, kvalitetnoj prehrani te redovitim treninzima.

Što mislite o estetskim operacijama, da li su one baš nužne?

- Estetske operacije su nužne ako je osoba zbog tog kompleksa psihički hendikepirana i ako joj to omogućuje da vodi normalan neopterećen život.

Najljepši kompliment koji ste dobili je...

- Puno komplimenata dobivam. Omiljeni su vezani uz moj osmijeh i pozitivu kojom zračim, oči i da izgledam egzotično kao Latinoamerikanka.

Jeste li  imali neki nadimak u djetinjstvu?

- U djetinjstvu mi je nadimak bio Seka. Tako su me zvali roditelji i brat.

Zbog čega su vas roditelji najčešće kritizirali?

- Kritizirali su me zbog mog kreativnog nereda, no sad sam čak ponekad i pretjerano pedantna.

Koji je vaš životni moto?

- Moj životni moto je da se sve događa s razlogom, svaka osoba i situacija u našem životu nisu puka slučajnost nego još jedna životna lekcija.

Zbog čega se najčešće naljutite?

- Najčešće se naljutim zbog kašnjenja, svojeg ili tuđeg. Vrijeme je skupocjeno i nepovratno.

S kim biste se mijenjali na jedan dan?

- Definitivno bi se mijenjala s nekom muškom osobom.

Najveća zabluda koji drugi imaju o vama?

- Najveća zabluda o meni je da sam hladna nedostupna osoba. Inače sam veliki emotivac i treba mi određeno vrijeme kako bi stekla povjerenje od drugih ljudi.

Koji je vaš najveći porok?

- Držm se umjerenosti u svemu. Poroci su samo teret.

Najveća glupost koje se sjećate?

- Dosta gluposti sam prošla životu, no to su sve slatke male uspomene. Možda nespretno kotrljanje niz stepenice zbog spuštenih hlačica dok sam imala tri godine i kao posljedica- šivanje glave. Još uvijek imam ožiljak iako je slabo vidljiv.

Do svjetskog izbora u Poljskoj ima još puno vremena, da li su počele pripreme?

- Pripreme su naravno počele i vrijeme i raspored do izbora je radno ispunjen. Odlazim na probe kod najpoznatije hrvatske etno dizajnerice Mine Petre. Ona je zadužena za dizajn nacionalne haljine s kojom ću predstavljati ljepotu Hrvatske na svjetskom izboru. O svečanoj i glamuroznoj haljini brine Linea Exclusive, dizajnerice Irina i Danijela Car. Obje kreacije ce biti spektakularne i pravo iznenađenje.

Gdje se vidite za pet godina?

- Ne volim dugoročne planove. To je preukalupljen život. Voljela bih biti na mjestu gdje se dobro osjećam uz prave osobe. Raditi posao koji me ispunjava, biti vitalna i zdrava te zahvalna jer imam sve sto mi treba.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:19 03.08.2015.

Uvod jucer, ostatak intervjua danas, napeto, publika jedva ceka odgovore na hrpu pitanja poput: Koji ti je nadimak bio u djetinjstvu, koja vam je omiljena boja, ti, mi , vi, oni... vidno izbezumljeni gospon Damir nastojao je ocito maksimalno rastegnuti vrijeme u drustvu mlade dame i sav se spetljao pri tome - kraljica je kraljica makar i preparirana preparativnom kozmetikom. Ko prava trofejna pticica.

LU
luna
20:28 03.08.2015.

idešššššš......imaš s.se da ti je dovoljna samo jedna,,,,,

RI
rikavac
16:48 03.08.2015.

Luce jesul sise tvoje orginal ili su silikonirane? Sve u svemu dobra si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije