Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Badrić:

'Lijepo je kad je žena lijepa, ali mi nismo tu da cickama osvajamo mase'

Nina Badrić
Foto: Promo
1/8
27.05.2016.
u 11:38

- Mislim da se glazbenici, i to oni koji su etablirani, premalo trude za glazbu, a previše za slavu. Lijepo je kad je žena lijepa, ali mi nismo modeli i đirlo djevojke da plastikom, cickama i guzickama osvajamo mase - komentirala je Nina stanje na estradi

- Novu pjesmu objavila sam na sestrin rođendan - rekla je Nina Badrić, promovirajući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, novi singl 'Dani i godine'. Pjesma je produkt suradnje Predraga Martinjaka Peggy-ja i Nine, koji su zajedno u studiju radili na potpuno drugačijoj pjesmi, ali ih je jedno neobavezno druženje odvelo u posve drugačijem smjeru.

- S ovom pjesmom imam onaj osjećaj koji sam imala i kad je nastalo Čarobno jutro. Svaka pjesma koju sam napisala nosi u sebi dio mene. Najljepši kompliment dao mi je jedan moj obožavatelj koji je rekao da sam ja gospodarica emocija, i da se sa mnom smije i plače - rekla je Nina, odgovorivši i slušateljici na pitanje kako je zadovoljna trenutačnim stanjem na domaćoj sceni.

- Nisam zadovoljna, ali tko sam ja da sudim. Mislim da se glazbenici, i to oni koji su etablirani, premalo trude za glazbu, a previše za slavu. Lijepo je kad je žena lijepa, ali mi nismo modeli i đirlo djevojke da plastikom, cickama i guzickama osvajamo mase. Odrasla sam slušajući Whitney Houston, Tinu Turner, Celine Dion i evo u zadnje vrijeme Adele. Ono što mogu reći da je svaka ta pjevačica dostojanstvena - kaže Nina.

 

Priznala je da bi voljela otići u ribolov s Oliverom, zaigrati tenis na  Firulama s Goranom Ivaniševićem, okinuti selfie s Justinom Bieberom i to ponajviše zbog svog nećaka, a tulumarila bi s Gopcem. 

- Može me osvojiti duhovit muškarac. Netko tko je odan, tko je dobar prema meni, da nije muljator i da se manje šminka nego ja - rekla je Nina otkrivši da uživa u svojoj plavoj kosi, ali da se jednako zabavlja kao i prije.

Najavila je svoj veliki koncert u pulskoj Areni, 8. Kolovoza. - Svakom je glazbeniku san stati pred publiku u pulskoj Areni i zapjevati. Jako sam uzbuđena i sretna. Bit će to koncert kojim želim pomaknuti neke granice u produkciji. Puno sanjam i mogu vam reći da sam neobuzdana - rekla je Nina.

>> Nina Badrić ima novi spot za pjesmu „Dani i godine“

Komentara 5

HL
hlibit
14:41 27.05.2016.

...pa kad nemas cicke za osvajanje

MA
mađar
17:33 27.05.2016.

Stara koka masna juha.

KL
klasika
15:02 27.05.2016.

Daj Nina, pouči ženske da nisu komad mesa, nego kompletan čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije