Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavila koncert

Lidija Bačić 'Vozačkom dozvolom' raspjevala učenike s posebnim potrebama

lldija bačić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
06.11.2013.
u 17:10

Lidija Bačić, sve popularnija atraktivna splitska pjevačica, za posjeta Bjelovaru najavila je skorašnji nastup na prvom BBR festu, zakazanom 15. i 16. studenog u školsko-sportskoj dvorani.

Lidija Bačić, sve popularnija atraktivna splitska pjevačica, za posjeta Bjelovaru najavila je skorašnji nastup na prvom BBR festu, zakazanom 15. i 16. studenog u školsko-sportskoj dvorani. Uz uspješno gostovanje na radiopostaji BBR (Bjelovarsko-bilogorski radio), simpatična Lidija posjet Bjelovaru ponajprije će pamtiti po iznimno dirljivom susretu u V. Osnovnoj školi gdje je kroz druženje upoznala izuzetno drage i susretljive učenike s posebnim potrebama, odnosno s većim teskoćama u razvoju.

Razigrani učenici na prvu su prihvatili i prigrlili svoju omiljenu estradnu zvijezdu, a kojoj su zauzvrat za autograme i zajedničko fotografiranje darovali unikatnu keramičku umjetninu i ogrlicu iz njihove vlastite kreativne radionice. Druženje se nastavilo u još ležernijem i opuštenijem ozračju kada je Lidija izustila prve taktove "Vozačke dozvole", a što se istog trena pretvorilo u zajedničko pjevanje i ples.

Na oproštaju Lidija ih je sve pozvala da isto ponove i na koncertu jer, podsjetimo, skorašnji  BBR fest ujedno će biti humanitarnog karaktera te će upravo dio novca biti namijenjen za opremanje V. osnovne škole, odnosno kupnju potrepština za djecu u invalidskim kolicima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije