Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVELA NOVOST

Od Lidije Bačić smo navikli na sve ali ovime je nadmašila i samu sebe!

Lidija Bačić
Foto: Facebook
1/7
25.03.2017.
u 15:16

Na posljednjem je selfieju fanove tako podučila što znači selfie i otkad se koristi.

Popularna pjevačica Lidija Bačić svakodnevno oduševljava svoje fanove izazovnim fotografijama na Instagramu, a sad je na svoj profil uvela i edukativni kutak. Na posljednjem je selfieju fanove tako podučila što znači selfie i otkad se koristi.

- Riječ SELFIE označava autoportret koji osoba napravi fotoaparatom mobitela ili fotoaparatom te ju onda podijeli na društvenim mrežama s drugima (s javnošću). Izraz "selfie" se prvi put pojavio na jednom australskom forumu 2002. godine. Od onda se prisutnost ovog pojma u svakodnevnom govoru i pismu povećala za 17.000 %. Najčešće nastaju fotografiranjem sebe u ogledalu ili slikanjem sebe (i drugih) držeći aparat fokusiran na određeni kadar - napisala je Lile pokraj fotografije, a fanovi su je obasuli hvalospjevima i lajkovima.

>>Nova provokacija Lidije Bačić: 'Spavaš li mirno Kim Kardashian'?

Ključne riječi

Komentara 15

DO
dopizdilomi
18:53 25.03.2017.

Kad nemaš pjesme i glas imaš golotinju a kad nemaš ni to onda počneš snimati filmove.

RO
robertbruckner
16:02 25.03.2017.

heheheeh ova misli da samo ona ima grudi ili sise hihiihhihi

NA
narod1
16:20 25.03.2017.

Ova je krenula putem Žanamari Lalić, putem bez povratka. Jedino što bolje izgleda od nje, ali stil je isti, ako ne može pjesmom onda tijelom. Ali kao i Žanamari na lošiji način naučit će da je to uzalud protraćeno vrijeme. Di si bila šta si radila, ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije