Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjesma ''Nikad''

Lice Vande Winter zvučati će poznato u cijelom svijetu!

The Answer i Vanda
Foto: Youtube Screenshot
1/2
05.07.2015.
u 14:30

Mladi zagrebački bend THE ANSWER! i poznata hrvatska glumica i pjevačica Vanda Winter snimili su pjesmu koja će se pjevušiti cijelo ljeto!

Na Hrvatsku ali i svjetsku glazbenu scenu stiže novi hit! Mladi zagrebački bend THE ANSWER! i poznata hrvatska glumica i pjevačica Vanda Winter snimili su pjesmu koja će se pjevušiti cijelo ljeto! Mladenački duh, pozitivna energija, kvaitetni glazbenici i zarazna melodija spojeni su u pjesmi „Nikad“ tj u engleskoj verziji „Never“. Band THE ANSWER!  jedan je od rijetkih koji je svoju karijeru započeo doslovno na vrhu – prvi službeni nastup imali su na INmusicu 2013. kada ih je publika online glasanjem odabrala za lineup najvećeg open air festivala u Hrvatskoj. A Vanda Winter jedna je od uspješnijih glumica i pjevačica,  koju ste mogli gledati u seriji „Stella“ i showu „Tvoje lice zvuči poznato“. Trenutno je možete gledati u sjajnom mjuziklu Mama Mia.

S obzirom na kvalitetu pjesme, vokalne sposobnosti mlade i lijepe Vande Winter, te na činjenicu da je prvi single THE ANSWER!-a „Ako sam za“ („If I had U“) zauzeo mjesta na preko 300 radijskih postaja diljem svijeta, a zahvaljujući drugom singlu „Zašto“ („Where is our love“) izabrani su za bend mjeseca na američkoj radio postaji Wilder1Radio  i za jedan od TOP 30 indie bendova po odabiru Coast 2 Coast Magazine-a u 2014.godini.; jednostano ne sumnjamo da će nova stvar „Nikad“ izazvati iste reakcije! Osim toga, producentska palica klavijaturista grupe Jinx, Marijana Gudelja, još je jedna garancija uspjeha van granica Lijepe Naše. S tim se slaže i Steven Machat, poznati glazbeni promotor i odvjetnik autorskog prava, koji ih je s velikim zadovoljstvom odlučio zastupati u inozemstvu, a koji je među ostalim radio i sa zvijezdama kao što su: Phil Collins, Leonard Cohen, Snoop Dogg i Peter Gabriel. 

Video spot novog ljetnog hita za koji je bio zadužen Filip Dizdar pogledajte premijerno u nedjelju 05.07., na RTL televiziji u emisiji HR TOP 40, a dan kasnije poslušajte na Hrvatskom radiju u emisiji „Music Pub Zlatka Turkalja".

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dameanu
Dameanu
16:46 05.07.2015.

V. Winter je odlicna!

LI
lipnjak
18:55 05.07.2015.

i onda se jave anonimusi sa takvm glazbenim umjecem,poznavanjem ljestvica,tonova, posebno A dura i jos vecim umijecem za pljuvanje po svemu,te provedu ostatak zivota kao totalna nepoznanica.

Avatar Coldmachine
Coldmachine
17:54 05.07.2015.

Ne kuzim cemu forsiranje ove osrednje kvalitete jedinog tona A koji doticna moze otpjevat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije