Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprodala koncert

Lepa Brena zapalila Makarsku, obožavatelji joj vikali 'Breno, kraljice'

lepa brena
Foto: Vedran Strukar
1/5
01.08.2015.
u 15:21

Kad se Lepa Brena popela na binu par minuta prije ponoći, više od dva sata publika je uglas pratila sve njezine hitove

Nakon punih 26 godina Lepa Brena  vratila se u Makarsku i u nepuna dva dana rasprodala svoj koncert. Stoga ne čudi da je klub 'Petar Pan' sinoć bio pretijesan za sve fanove koji su se pred vratima diskoteke skupljali već od kasnog popodneva kako bi što prije uživo vidjeli Brenu koja je iste večeri oborila rekord posjećenosti popularne dalmatinske diskoteke

A kad se Lepa Brena popela na binu par minuta prije ponoći, više od dva sata publika je uglas pratila sve njezine hitove.

- Najveći adrenalin koji pjevač može doživjeti jest kad osjeti ovako fantastičnu energiju svoje publike, ništa više mi ne treba. Hvala Makarska i hvala Dalmacijo na ovoj fantastičnoj večeri, vidimo se uskoro opet, poručila je Brena na kraju koncerta, a publika ju je ispratila ovacijama uz povike "Breno kraljice" i bacala joj ruže na pozornicu.

>> Boba Živojinović uživao na partyju na Zrću

Komentara 24

IA
Iago
16:06 01.08.2015.

Sramota!

ŠO
Šokac1
16:06 01.08.2015.

Zaboravili mulci u Makaskoj kako je dotična "pevaljka" pozirala na naslovnicama u srpskoj prikrivnoj odori, sa kokardom na beretki. Istina, bila je dvadeset i nešto godina mlađa i bez brojnih plastičnih zahvata. Samo ju zovite, došla bi ona rado na hrvatski Jadran ponovno sa kokardom. Ali, nema više.....

ŠO
Šokac1
16:12 01.08.2015.

Još nešto. Zašto, ekipa u VL, konačno ne prestanete s nasilnim "bratstvom i jedinstvom" ? Uzaludno je, dok se "nebeski narod" ne spusti na Zemlju i ne počne se baviti sam sobom unutar svojih granica. Dosadni ste svojim forsiranjem neprovedivoga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije