Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo je to željela

Lepa Brena i suprug slave 25 godina braka i cijelu obitelj vode na put oko svijeta

Lepa Brena
Foto: Instagram
1/4
04.12.2016.
u 16:20

Pjevačica kaže da je dugo priželjkivala ovo putovanje, a sa sinovima i njihovim djevojkama posjetit će Rim, Dubai, Tajland, Kinu...

Ove godine pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović slave 25 godina braka i tim povodom odlučili su počastiti sebe i cijelu obitelj putovanjem oko svijeta. 

- Plan puta osmislio je Boba i s nama na put idu naši sinovi Filip, Viktor i Stefan i njihove djevojke. Idemo u Rim i Dubai, a nakon toga ćemo posjetiti i Tajland i Hong Kong, a djeca su izrazila želju da vide i Kinu - piše bulevar.b92.net

Pjevačica kaže kako su ona i suprug dugo vremena priželjkivali ovo putovanje, ali zbog poslovnih obveza nikada nisu stigli odvojiti toliko vremena.

- Kad smo se vjenčali moj suprug je još profesionalno igrao tenis, a ja sam stalno imala nastupe. Sretan sam što s nama ide cijela obitelj, jer su nam djeca sad uglavnom u inozemstvu i rijetko se viđamo pa će ovo biti idealna prilika da provedemo vrijeme zajedno - zadovoljno je zaključila glazbenica. 

Komentara 10

DU
Deleted user
16:38 04.12.2016.

Koga briga za brentaču

PA
Pajdo
16:55 04.12.2016.

E ovu vjest sam cekao WOW odoh brzo u canifu.

KR
kruti123
17:02 04.12.2016.

e sad mi je puno lakše i moći ću mirno zaspat večeras!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije