Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljetni dan

Lejla Filipović uživa u društvu dva omiljena kavalira

Lejla Filipović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
22.03.2017.
u 09:31

Lejla se na društvenim mrežama pohvalila kako uživa u društvu supruga Tarika Filipovića i nogometnog trenera Ćire Blaževića.

Lijep proljetni dan glumac Tarik Filipović i njegova supruga Lejla iskoristili su uživanje u šetnji gradom, popili su kavu s legendarnim nogometnim trenerom Ćirom Blaževićem i obavili šoping na placu. 

- U društvu dva omiljena kavalira - bolje ne može - napisala je Lejla na društvenim mrežama.

Da su zbilja kavaliri Tarik i Ćiro su dokazali i djelima, jer su Lejli poklonili cvijeće, a Tarik je nosio sve vrećice s hranom koju su kupili na placu. 

>>Tarik Filipović pravi je romantik, evo koju je pjesmu posvetio supruzi

>>Obiteljski odmor Tarika i Lejle Filipović u Parizu

Komentara 5

Avatar tabasko
tabasko
12:31 22.03.2017.

A gdije je tu brat Ive Majoli kao treći kavalir, pa valjda je i on nešto doprinjeo na brojnosti obitelji Filipović.

MA
mađar
12:31 22.03.2017.

Svarno ste demokratski i narodni list kad brišete normalne komentare. Sigurno i vaše gospe nose takve hlače pa vas je stra da ne pročitaju komentar. Znate li kad bi samnom šetala u tim hlačama.. Nikad pa ni onda. Jadan lii je bosanac Tarik. Opet briši i blokiraj. Stupaj.

KA
kalinovac
12:44 22.03.2017.

Zašto je sada bolje,nisam ništa rekao što nije.Jeli glumi u seriji "lud zbunjen"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije