Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kultni bend

Legendarna Debbie Harry i Blondie osvojili Varaždince

Blondie,Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/13
26.08.2014.
u 16:30

Posjetitelje je oduševila osobnost pop ikone Harry koja i dalje podjednako zadivljuje stasom i glasom

Kultni njujorški rock bend Blondie i njihova pjevačica, pop ikona Debbie Harry večeras su održali koncert u Varaždinu gdje su oduševili mnogobrojne posjetitelje 16. Špancirfesta.

Autori svima znanih hitova kao što su Call me, Rapture, Heart of Glass, The Tide Is High i brojnih drugih dokazali su da i u četvrtom desetljeću vladaju scenom te kako nisu izgubili osjećaj za publiku. Podizali su atmosferu svakom novom pjesmom, a uz Debbie punim glasom pjevali su mladi, ali i pripadnici starijih generacija koji bend prate od samih početaka.

Prije američkih, koje su u dosadašnjoj karijeri snimile 10 albuma i prodale 40 milijuna nosača zvuka, okupljene su zagrijale hrvatske legende Psihomodo Pop te Malehookersi.

>>Blondie, 2 Cellos, Urban & 4 - sjajna glazba na Špancirfestu!

>>Blondie: Voljeli bismo vidjeti vaše more, kažu da je najljepše

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:40 26.08.2014.

Kako "pop-ikona" Deborah "Debbie" Harry moze biti pjevacica Rock band-a?

DU
Deleted user
08:19 26.08.2014.

Da, baš vladaju scenom :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije