Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srodne duše

Lea Mijatović i Andrej Šepčić: Naša romansa na sjeveru Europe

25.02.2017.
u 19:00

Pjevačica s dečkom uživa u Stockholmu gdje osim hladnoće upijaju i ljepote grada, jedu morske plodove, a oduševila ih je izložba ABBA-e

Nakon što je počela samostalnu pjevačku karijeru, Lea Mijatović priuštila si je i odmor s dečkom Andrejem Šepčićem. Zaputili su se u švedsku i finsku prijestolnicu.

– Šećemo se ulicama Stockholma i plovimo arhipelagom. Osim hladnoće, upijamo sve ono lijepo što grad nudi, a nudi puno – muzeje, restorane, Djurgården, koji je ujedno i nacionalni park, noćni život, kazališta. Prvi muzej koji sam željela posjetiti bio je Swedish Music Hall of Fame. Oduševila me interaktivna izložba grupe ABBA... a Andrej je uživao u ulozi performera, odnosno petog člana grupe ABBA. Posjetili smo i Muzej nordijske kulture. Kada je o hrani riječ, kušamo morske plodove specifične za ove krajeve i, naravno, nezaobilazne švedske mesne okruglice – govori glazbenica koja je u dečku pronašla srodnu dušu, posebno kada je riječ o ljubavi prema glazbi, otkrivanju novih gradova i zemalja te sportu.

– Nakon Švedske putovanje nastavljamo u Helsinkiju, a početkom ožujka vraćamo se u Hrvatsku, što za mene znači snimanje nove pjesme i spota – zaključila je Lea.

>>Pogledajte video s audicije za pjevačicu Magazina, iznenadit će vas tko se sve prijavio

>>Lea Mijatović objavila prvi solo singl ''Ti me jedini znaš''​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije