Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže i nova pjesma

Lana Jurčević u čipkastom grudnjaku istaknula obline

lana jurčević
Foto: Facebook
1/8
17.09.2014.
u 22:10

Lana Jurčević zavodi novom seksi fotkom s Instagrama...

Komentara 8

LO
lopti28
22:49 17.09.2014.

Može li neki objektivni novinar konačno napisati nešto više o ovoj pjevačici.Znamo da ima svoje produkcijske firme, fitnes teretane,mnogo putuje,dobro se oblači...a nitko živ ne sluša njenu glazbu,nigdje ne nastupa a i tada je vrlo slabo plaćena...Dakle od čega ona to sve uspije?Ili su joj roditelji možda neki milijunaši pa ima love.A jedino što o tome znamo je kada je u Red Carpetu bombastično rečeno kako je Lanina majka muslimanka???

AL
Albert
00:24 18.09.2014.

Treba shvatiti Jurčevićku koja sada ima jednu brigu manje jer joj je dečko nekako uspio položiti maturu iz trećeg pokušaja, a ona će zato morati pjevati na svadbi predsjednika ispitne komisije kod kojeg je "mali" polagao maturu, jedva , bolje ništa više ne reći !!!...

ĆA
ćaćaća
23:29 17.09.2014.

ali obline ne pjevaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije