Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karijera na vrhuncu

Lana Jurčević puni klubove u Hrvatskoj i Sloveniji te sprema iznenađenje za fanove

Lana Jurčević
Foto: Danijel Berković/PIXSELL
1/2
05.03.2015.
u 12:23

Čeka nas puno toga, a pripremamo i nove pjesme. Mogu reći da će biti jako raznoliko, a između ostalog i jedno iznenađenje, rekla je Lana

Lana Jurčević svojim hitovima drži sam vrh domaćih top lista, a koncertima puni klubove diljem Hrvatske i susjednih zemalja. Popularna pjevačica je u posljednjih nekoliko dana održala koncerte u Ljubljani i Mariboru, a i sama je komentirala nastupe.

– Na cesti smo stalno, uživamo, sviramo i publika je fenomenalna gdje god da dođemo. Čeka nas puno toga, a pripremamo i nove pjesme. Mogu reći da će biti jako raznoliko, a između ostalog i jedno iznenađenje – rekla je Lana.

Ovog petka, 6. ožujka, Lana Jurčević će održati koncert u zagrebačkom klubu Roko, gdje će publici predstaviti najveće hitove. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji za 20 kuna, a pjevačica će zabavljati publiku do ranih jutarnjih sati. Fanovi se preko njene službene Facebook stranice mogu natjecati za pjesmu koju će pjevačica posvetiti upravo njima.

Lana marljivo radi i na novim pjesmama. Posljednji hit "Hollywood" nekoliko je tjedana bio na nacionalnoj top listi HR TOP 40, a spot za istoimenu pjesmu na YouTubeu je pregledan preko dva milijuna puta.

>> Pogledajte kako snježne dane provodi atraktivna pjevačica!

Ključne riječi

Komentara 2

OB
Objektivno...
08:04 07.03.2015.

Ja bi vrlo rado "napunio"

HR
Hrabraja
18:28 05.03.2015.

Jedino kiosk moze napuniti :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije