Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gipka pjevačica

Ni temperatura joj ne smeta: Lana Jurčević u teretani briše vlastite granice!

lana jurčević
Foto: Instagram
1/3
04.05.2015.
u 21:30

Trening pod temperaturom odradila je u svrhu promoviranja nove kampanje 'Brišemo granice'!

Lana Jurčević jedna je od ambasadorica projekta #brisemogranice Polleo Sporta i Zaklade Paraolimpijac, projekta o kojem će cijela Hrvatska uskoro pričati. U moru poslovnih i privatnih obveza, recesijskih problema, vrijeme je da stanemo na trenutak i odvojimo vrijeme za nešto – dobro!

Upravo to napravila je i Lana Jurčević koja je u teretanu došla pod temperaturom. Htjela je pobrisati vlastite granice i sama sebi dokazati da – može! #brisemogranice projekt je kojem je cilj pokazati ljude koji su istinski borci. Riječ je o inicijativi kojom se želi pojedince motivirati na brisanje vlastitih granica. Cijeli projekt pokrenut je zajedno sa Zakladom Paraolimpijac, s ljudima koji su zbog bolesti, puke nesreće ili sudbine, na prvi pogled dobili određene „granice“. Međutim, ljudska volja može sve. Treniraju, pobjeđuju sebe, zakone fizike, osvajaju olimpijske medalje. Brišu granice.

Priključi se i ti pokretu „Brišemo granice“ kao i Lana Jurčević i postani dio jedne inspirativne zajednice. Na društvenim mrežama (Instagram, Twitter, Facebook) „postaj“ svoje misli, videouratke, slike uz hashtag #brisemogranice i posjeti http://www.brisemogranice.com/ gdje možeš vidjeti svoju objavu, kao i objave drugih na virtualnom motivacijskom zidu.

Za svaku osobu koja objavi sadržaj na društvenim mrežama, Polleo Sport donira po jednu kunu Zakladi Paraolimpijac. Uz ovu aktivnost, možeš pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice „Brišemo granice“ po cijeni od 15 kn gdje se sav prihod od prodaje donira Zakladi.

>>Lana Jurčević seksi čak i dok obavlja kućanske poslove

>>Lana Jurčević i Luka Nižetić izmjenjuju nježnosti u novom zajedničkom spotu

Komentara 1

RI
rikavac
22:28 04.05.2015.

Like! Like za dekolte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije