Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška godina

Kraljica sevdaha: Moj Mirza dobio je veliku zatvorsku kaznu, samo zato što sam mu ja majka

Hanka Paldum
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
05.12.2016.
u 15:32

Hanka Paldum prvi put govori o sinu koji je trenutačno na odsluženju dvogodišnje zatvorske kazne.

Prvi put otkako joj je sin Mirza završio u zatvoru gdje odslužuje dvogodišnju zatvorsku kaznu, kraljica sevdaha Hanka Paldum otvoreno je pričala o teškoj obiteljskoj situaciji. Podsjetimo, Hankin sin prije dvije godine automobilom je naletio na tri pješaka, od kojih je dvoje zadobilo teže ozljede. 

Teško mi je kao što bi bilo teško svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na to. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže ozlijeđen. Svi ga predstavljaju kao zločestog momka, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo dobiti ni godinu dana zatvora. Svakom je djetetu na teret kad su mu roditelji poznati – prenosi alo.rs Hankinu izjavu.

Dodala je kako sina stalno posjećuje u zatvoru i unatoč svemu što je zateklo njezinu obitelj i dalje je optimistična. Njezina novogodišnja želja jest da sve negativno nestane u 2017. godini i da se neki ljudi konačno dozovu pameti. 

>>Drama na sudu: Pjevačica Hanka Paldum plakala, odvjetniku pozlilo

Ključne riječi

Komentara 7

VE
velikiimali
18:48 05.12.2016.

Ok,svi mi volimo svoju djecu i vjerujem da joj je teško,ali kako je dobio veliku kaznu ako je autom naletio na tri osobe vjerojatno na zebri kad su bile tri,a dvije je teže ozlijedio????

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
23:47 05.12.2016.

sve neke samoproglasene kraljice...

MU
mudrost
00:23 06.12.2016.

Da niste očekivali nagradu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije