Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Kralj romantike Zdravko Čolić raspametio Osijek

Zdravko čolić koncert valentinovo
Foto: Vedran Metelko
1/3
15.02.2015.
u 12:31

Čolić je publici rekao: „Volim ovaj grad i ovu publiku te vam se želim od srca zahvaliti na svemu što ste mi priredili

Zdravko Čolić održao je sinoć još jedan u nizu svojih spektakularnih koncerata i tom prilikom ponovno opravdao titulu miljenika publike, za čije se nastupe redovito traži ulaznica više. Mnogobrojni Čolini obožavatelji proveli su Dan zaljubljenih u osječkoj dvorani Gradski vrt na najbolji mogući način – pjevajući u glas s glazbenikom najveće hitove iz njegove nekoliko desetljeća duge i nadasve bogate karijere, pružajući trijumfalnu uvertiru u koncertni spektakl sezone, koji će Zdravko Čolić održati 7. ožujka u Areni Zagreb.

Nakon pet godina, veliki šarmer Zdravko Čolić jučer se vratio u Osijek i u sklopu aktualne glazbene turneje zapalio srca publike spojem svojih najvećih hitova i pjesama s posljednjeg studijskog albuma „Vatra i barut“. Ovaj neprikosnoveni kralj romantike držao je dvoranu na nogama čak tri sata dugim glazbenim nastupom, koji je iz minute u minutu, odnosno iz pjesme u pjesmu prštao emocijama i nevjerojatnom energijom, dovevši atmosferu u dvorani do samog usijanja.

Zdravko Čolić na pozornicu je izašao u 20 sati i okupljene držao na nogama sve do 23 sata, a nakon koncerta koji će njegova publika bez sumnje pamtiti zauvijek, Čolić je publici rekao: „Volim ovaj grad i ovu publiku te vam se želim od srca zahvaliti na svemu što ste mi priredili jučer. Hvala svima što ste došli  i učinili ovu noć toliko posebnom. Nadam se da su svi uživali sinoć kao i ja.“

Nakon Valentinova, Čolić nastavlja svoju uspješnu glazbenu turneju, a sljedeća postaja na kojoj ga mnogi s nestrpljenjem očekuju jest Arena Zagreb, na čiju će pozornicu legendarni glazbenik stupiti 7. ožujka, ususret Danu žena. Ulaznice za grandiozni nastup u metropoli gotovo su rasprodane, a vatrena atmosfera na jučerašnjem koncertu u Osijeku dala je naslutiti čemu se publika može nadati.

>> Zdravko Čolić: U životu sam napisao samo dva ljubavna pisma

Komentara 7

ME
melinda
16:35 16.02.2015.

Mislim da Cola zajedno sa nasom Severinom doprinosi boljim dobrosusjetskim odnosima u regionu od svih politicara zajedno

NI
nirvana7
15:02 15.02.2015.

Pozitivne vibracije,relaxacija ,opustanje su dobre za tijelo I duh.Prizeljkivanje suprotnog-znaci da antenna ne radi dobro ili je prijemnik u kvaru.

RO
RotoRoman
11:15 16.02.2015.

kralj bezvezne, dosadne muzike, za ničije oči i bez ikakve duše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije