Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dan žena

Koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb rasprodan u rekordnom roku

zdravko čolić
Foto: PR FOTO
02.03.2015.
u 17:35

Mnoštvo obožavatelja u dupke ispunjenoj Areni tako će dočekati Dan žena uz najveću glazbenu ikonu naših prostora

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. ožujka u Areni Zagreb potpuno su rasprodane u rekordnom roku, javlja organizator zagrebačkog koncerta. Mnoštvo obožavatelja u sasvim ispunjenoj Areni tako će dočekati Dan žena uz najveću glazbenu ikonu naših prostora.

– Sigurni smo da nas sve čeka koncert za pamćenje. Žao nam je onih koji nisu uspjeli na vrijeme nabaviti ulaznice, ali više ih nema. I veliki kapacitet zagrebačke Arene pokazao se nedovoljan za najveću zvijezdu na ovim prostorima. Sada prelazimo u fazu realizacije, sve je na svom mjestu i tako treba biti – Zdravko se veseli koncertu, dvorana je rasprodana, produkcija je spremna – doček će biti spektakularan! – poručio je Marko Perica, organizator zagrebačkog koncerta ispred agencije Fakat.

Podsjećamo, zagrebački koncert Zdravka Čolića kruna je aktualne turneje ''Vatra  barut'' koja je u godinu dana obišla sve najveće regionalne i europske dvorane. Osim novih hitova, Čolina publika uživat će i u bezvremenskim klasicima, a dobra glazba i odlična zabava spojit će se u subotu, 7. ožujka, s početkom u 20 sati.

>>Zdravko Čolić zaludio Zagreb - zbog velikog interesa u prodaju pušteno još ulaznica

Komentara 7

ME
melinda
16:22 03.03.2015.

Kamo srece da su svi kao Cola i Seve nebi nikada bilo mrznje medu ljudima ali ima stok. kojoj je samo zlo i nacionalizam u glavi

GO
gotovinaa
00:55 03.03.2015.

bravo. .!!! To može samo Srbin da napuni

LI
liliZG
14:13 04.03.2015.

malo sam zbunjena, Kornelije Kovač, Arsen Dedić, Kemal Monteno, ...ako se ne varam oni su mu pisali pjesme, zar su to cajke i srbi o kojima vi ljudi pričate???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije