Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Katarina Rautek se zaručila, dva mjeseca nakon što je bivšeg optužila za zlostavljanje

Katarina Rautek
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
24.01.2017.
u 15:55

Pjevačica je u studenom javno priznala da je njen nevjenčani suprug Krešimir Svitlanović palicom napao nju i njenog prijatelja. Katarina je sada ljubavnu sreću pronašla s Josipom Omazićem s kojim se i zaručila

Bivša pjevačica E.T.-a Katarina Rautek pronašla je svoju ljubavnu sreću uz Josipa Omazića koji je na svom Facebooku objavio da su zaručeni. Pjevačica je za 24 sata potvrdila da se zaručila s Josipom ali da ne očekuje prinovu.

Prije dva mjeseca pjevačica je javno otkrila da je bila žrtva obiteljskog nasilja. Naime, njezin nevjenčani suprug i otac djeteta, Krešimir Svitlanović upao je u stan Katarinina prijatelja gdje ih je oboje napao palicom. 

Katarina je tada ispričala da ju je Krešimir uhvatio za glavu i udario šakom i da je zahvalna osobi koja je u tom trenutku pozvala policiju. Zbog Katarinine tužbe za fizičko zlostavljanje Krešimir Svitlanović završio je u pritvoru gdje čeka suđenja.

Kako doznaje 24 sata Katarina i njen novi odabranik, kojeg je upoznala preko društvene mreže, sada žive zajedno i to u stanu u kojem je prije živjela s Krešimirom Svitlanovićem.

Komentara 2

SE
sestrićna
16:06 24.01.2017.

vjerujem da je žena puno toga izmislila kako bi opravdala prebjeg kod drugog dečka..

MA
markojedan
17:06 24.01.2017.

Dolazi po djecu pijana u vrtić, katastrofa. Tata je fin, pristojan i mislim da je u njoj definitivno problem. A i nije joj prvi put da je "žrtva nasilja"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije