Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 finalista

KARLOVAČKO ROCKOFF u najzanimljivijoj fazi - finale je pred vratima!

katran
Foto: PR FOTO
25.08.2015.
u 15:20

U rujnu kreće serija koncerata u Katranu, a na kojoj će se odabranih sedamnaest predstaviti publici, ali i žiriju

17 finalista ovogodišnjeg Karlovačko RockOff-a konačno će se naći u onome što najbolje znaju i gdje se najbolje snalaze - na pozornici koja život znači!

Ove godine slušamo: Ante Cash, Baltazar, Barbari, Darkvud, Gretta, Jam Ritual, Judette, Kopito, Ludwig, Manntra, NoA, Radioaktiv, Rezerve, The Hunting Dogs, U pol' 9 kod Sabe, Repassage i Lucas.

Nakon što su u eter radio postaja pušteni singlovi s kojima su se prijavili na natjecanje i koji su u vrlo kratkom periodu zaživjeli i skrenuli pozornost na neke dosad neafirmirane izvođače, došlo je vrijeme da pokažu i kako zvuče live na velikoj pozornici.

U rujnu kreće serija koncerata u Katranu!

U rujnu kreće serija koncerata u Katranu, a na kojoj će se odabranih sedamnaest predstaviti publici, ali i žiriju u sastavu - Hrvoje Horvat (predsjednik žirija), Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx), Damir Martinović Mrle (Let 3), Srđan Sekulović Skansi (producent), te Ivan Dečak (Vatra).

Pobjednik osvaja fantastične nagrade !

Da podsjetimo; pobjednik natjecanja Karlovačko RockOff osvojit će fantastične nagrade: 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre u Zagrebu 23. listopada 2015.

Datume koncerata objavljujemo uskoro!

O projektu Karlovačko RockOff 

Karlovačko RockOff zamišljen je kao manifestacija kroz koju će nova generacija glazbenika ostvariti medijski, diskografski i koncertni proboj na scenu. Manifestaciju je lani pokrenulo Hrvatsko društvo skladatelja kako bi javnost upoznali mladim i talentiranim domaćim autorima i izvođačima. Odluku o pobjedniku u listopadu će donijeti stručni žiri. Više informacija na službenoj Facebook stranici Karlovačko RockOffa ili na www.karlovacko.hr.

>>Karlovačko RockOff predstavlja finaliste: Lucas i Repassage

>>Karlovačko RockOff predstavlja finaliste Manntra, NoA i Radio Aktiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije