Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi spot

Kao Feniks iz Pepela Colonija kreće u pohod na Hrvatsku, pogledajte teaser za spot

Colonia Feniks
Foto: Promo
1/5
22.07.2014.
u 10:14

Režiju spota, čija će premijera biti 29. srpnja 2014. na CMC-u, potpisuje poznati redatelj Darko Drinovac.

Grupa Colonia 29. srpnja 2014. premijerno će predstaviti svoj novi glazbeni hit “Feniks” te nakon posljednjeg albuma ‘'Tvrđava'’ koji je objavljen u veljači 2013. ponovo kreće u osvajanje Hrvatske glazbene scene.

Pjesma simboličnog naziva ‘Feniks’, za koju glazbu potpisuje Boris Đurđević, dok je za tekst zaslužan zajedno sa svojom suprugom Valerijom, nastavak je prepoznatljivog Colonijina puta i glazbenog stila, ali i početak stvaranja te realizacije novog studijskog albuma koji svi obožavatelji ove glazbene grupe mogu očekivati sredinom 2015. godine.

Iako je iza njih razdoblje u kojem su promovirali pjesme i hitove s albuma ‘'Tvrđava’', Colonia će u vremenima koja dolaze predstavljati nove hitove i pripremati nova glazbena iznenađenja.

Režiju spota, čija će premijera biti 29. srpnja 2014. na CMC-u, potpisuje poznati redatelj Darko Drinovac.

Do tada uživajte u najavi…

>>Indira Vladić vjenčala se bez medijske pompe

>>'Danas sam sretna žena i sama sam to zaslužila'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije