Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativna pjevačica

Kako je Severina proslavila uspjeh 'Alcatraza'?

severina
Foto: Facebook
15.04.2014.
u 08:55

Lijepa pjevačica proslavila je više od dva milijuna pregleda spota 'Alcatraz', i to svega tri tjedna nakon premijere...

Kako Severina slavi uspjeh? Ovoga puta jednostavnom majicom. Lijepa pjevačica proslavila je više od dva milijuna pregleda spota 'Alcatraz', i to svega tri tjedna nakon premijere.

Na crnoj majici isprintala je #alcatraz queen te se fotografirala za Facebook, zahvalivši tako obožavateljima na klikovima. U svega tri tjedna, koliko je prošlo otkako je Seve objavila spot, lijepa pjevačica zabilježila je zavidan uspjeh.

 

>>Kakve su to darkerske štake koje ima Severina ima? Dizajnerske!

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar billybull
billybull
13:43 15.04.2014.

Lijepa? pa dajte pogledajte fotografiju....

MO
moskito
10:11 15.04.2014.

Boze sto vi zovete"Ljepa pjevacica" Dali imate oci ? Dali konjska muha na licu cini ljepotu? Zar to sto se zove usne pripadaju ljudskom rodu ili zivotinjskom carstvu? Sramota je nekog zvati pjevacicom kad nema niti sluha niti glasa aa pogotovo sto se dere tako da su i vrane na grani za nju operne pjevacice? O moralu i pameti da se i ne prica. Totalna nula. Sramota za Hrvatsku. Pitam se tko joj dade Domovnicu?

ME
melinda
10:51 15.04.2014.

Mislim da je ovdje svaki komentar suvisan jer seve je za tri koplja iznad svih ne samo u hrvatskoj vec i na balkanu i mi posteni hrvati se ponosimo sa nasom severinom kojka nas uspjesno predstavlja u svijetu i zato je cijela hrvatska podrzava i obozava....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije