Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalist 'The Voicea'

Jure Brkljača objavio glazbeni prvijenac. Poslušajte njegov singl 'Druga strana'!

Jure Brkljača
Foto: Promo foto
1/7
07.10.2015.
u 11:20

Svojim glasom i emocijama nastavlja oduševljavati publiku i nakon showa

Jure Brkljača, mladi Zadranin koji je tijekom showa 'The Voice' publiku oduševljavao izvedbama brojnih balada, ovih je dana predstavio i svoju prvu autorsku.

Za tekst i glazbu prekrasne balade 'Druga strana' zaslužan je sam Jure, dok su mu oko aranžmana i produkcije pomogli Miro Buljan i Tony Cetinski, koji je ovom mladom kantautoru bio mentor tijekom popularnog glazbenog showa, a kojima se Jure zahvalio i na Facebooku: ''Hvala Tony i Miro što ste me prepoznali, održali obećanje i pomogli u svemu ovome, veliko vam hvala!''

Budući da je Jure isticao kako se na 'The Voice' prijavio da bi ostvario svoj glazbeni san, čini se da je na dobrom putu, jer svojim glasom i emocijama nastavlja oduševljavati publiku i nakon showa, pri čemu mu pomaže i Hit Records, pod čijim je okriljem i izdana 'Druga strana'.

>>Nina je snimila spot, Ema ima hit single, a Jure priprema album i meta je obožavateljica

>>Jure Brkljača: Svoj sam i neću biti Oliverov nasljednik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije