Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunski izvođači

Još bolje Porcijunkulovo 2016.!

Porcijunkulovo
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
20.07.2016.
u 14:36

Poznata manifestacija će trajati šest dana, od 29. srpnja do 3. kolovoza 2016. godine

Vrhunski izvođači, bogat i raznovrstan program jamče da će ovogodišnje Porcijunkulovo biti najbolje dosad.

Poznata manifestacija će trajati šest dana, od 29. srpnja do 3. kolovoza 2016. godine, a koncerti koji će se održati na glavnoj pozornici na Trgu Republike nude poznata imena, renomirane estradne izvođače: Parni Valjak, Jelenu Rozgu, klapu Kambi, Mladena Grdovića, Bajagu i klapu Kampanel.

Ove je godine interes za sudjelovanje na Porcijunkulovu izuzetan, te su mjesec dana ranije imali prijavljenih 250 izlagača, a razvili su i posebne mobilne aplikacije pomoću kojih će posjetitelji moći vidjeti što se u pojedinom trenutku na nekoj od pozornica događa. Ni ove godine neće nedostajati radionica starih zanata, prezentacije streličarstva, oldtimer susreta i još mnogo toga. Posebna se pažnja posvećuje najmlađima, te će se tako održavati kreativne radionice za djecu vezane uz mnoge prigodne teme.

Prošle se godine Porcijunkulovo moglo pohvaliti s preko 200.000 posjetitelja i više od 200 izlagača, a ove se godine očekuje još više. Ispred Zgrade sindikata biti će postavljeno starinsko međimursko dvorišće i mini fontana koja će zasigurno nekima od poslužiti i kao pravo malo osvježenje i spas od visokih temperatura.

Naravno, kišobrani će ponovno biti postavljeni iznad glavne čakovečke ulice, a Ulica kišobrana postala je svojevrsni znak prepoznatljivosti  i lijepa tradicija ove manifestacije.

Koncerti:

29.7. Jelena Rozga

30.7. Klapa Cambi

31.7. Mladen Grdović

1.8. Bajaga i Instruktori

2.8. Parni Valjak

3.8. Klapa Kampanel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije