Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani piva

Jole velikim hitovima protresao Karlovac, večeras nastupa miljenik žena Ivan Zak!

jole
Foto: Filip Trezner
1/3
30.08.2014.
u 11:00

Jole i publika kao jedno su pjevali najveće hitove od 'Pokajnika', 'Bailando solo', 'Ja ti mogu biti tata', 'Bagrem bijeli' i mnogih drugih, pa sve do aktualnog singla 'Kada žene tulumare'

Da su ovogodišnji Dani piva u Karlovcu događanje o kojem se itekako priča, pokazuje se iz dana u dan, a brojni posjetitelji s velikim nestrpljenjem očekuje večernje koncerte.

Kralj zabave Jole, sinoć je doslovno protresao Karlovac, a ljubitelji njegovih pjesama došli su na svoje uživajući u nezaboravnom koncertu. Prostor na obali Korane bio je prepun obožavatelja koji su vikend odlučili započeti na najbolji mogući način, uz popularnog pjevača

Jole i publika kao jedno su pjevali najveće hitove od 'Pokajnika', 'Bailando solo', 'Ja ti mogu biti tata', 'Bagrem bijeli' i mnogih drugih, pa sve do aktualnog singla 'Kada žene tulumare'.

Svaki novi izlazak na pozornicu za Joleta je novi izazov, a svojoj publici uvijek pripremi večer prepunu hitova i odlične zabave.

Oni koji su propustili večer uz Joleta na Danima piva u Karlovcu, atmosferu s koncerta mogu pogledati u fotogaleriji Filipa Treznera.

Dani piva u Karlovcu idu dalje, a večeras na pozornicu izlazi veliki miljenik žena Ivan Zak, čiji aktualni hit 'Duguješ mi ljeto' tjednima ne silazi s vrha radijskih top ljestvica.

U nedjelju 31.8., spektakularnim koncertom Dane piva zatvoriti će Jelena Rozga!

Ulaz na prostor 28. Dana piva, ali i na sve koncerte je besplatan!

>> Massimov glazbeni spektakl za pamćenje u Karlovcu!

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sestrićna
21:49 31.08.2014.

jole s hitovima :)))))))))))))))))))))))))))

ME
melinda
16:34 30.08.2014.

Bila sam na koncertu joleta i ici cu na rozgin prekrasan ambijent tako ce biti i kada nastupi rozga ali thompsonov sramni nastup pokvario je opci dojam jer pocev od publike koja je nasjela na njegovu provokaciju do sirenja negativne energije i slanja ruzne slike u svijet nazalost policija nije zabranila tu sramotu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije