Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Jole udružio snage s tamburašima, rezultat je 'Cakum pakum'. Poslušajte!

jole
Foto: Zoran Cindrić i Mario Šulina
1/12
11.02.2016.
u 16:40

Spot za 'Cakum pakum', pjesmu zaraznog ritma i teksta, sniman je na najpoznatijim lokacijama u gradu na Dravi – u Osijeku.

Duet jednog od najboljih zabavljača na estradi Joleta, i mladog tamburaškog benda Libero pod nazivom ''Cakum pakum'' novost je i pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni. Prvi put u Joletov prepoznatljiv glazbeni izričaj umiješale su se tambure i buzuki te je tako nastala zanimljiva priča o ljubavi i ludostima ''glave u oblacima''.

Do ove neobične dalmatinsko-slavonske suradnje došlo je na obostrano zadovoljstvo: –Upoznali smo na jednoj jako dobroj fešti, s koje smo, naravno, otišli zadnji... Svidjeli su mi se jer su, prije svega, normalni momci i dobri ljudi. A kada su mi ponudili pjesmu, rekao sam da, ako se uklapa u moj žanr, zašto ne? – priča poznati splitski pjevač, koji je od prve pružio priliku mladim Slavoncima.

– Nama kao mladom bendu bila je velika čast i zadovoljstvo surađivati s Joletom. Od samog početka suradnje vladala je pozitivna atmosfera između nas pa se nadamo da će to i publika osjetiti u pjesmi... – ističu veseli i talentirani dečki iz Libera.

Spot za ''Cakum pakum'', pjesmu zaraznog ritma i teksta, sniman je na najpoznatijim lokacijama u gradu na Dravi – Osijeku.

>>Miljenik zagrebačke publike oduševio prepuni Green Gold Club!

Ključne riječi

Komentara 7

SE
sestrićna
20:01 11.02.2016.

seljaci se udružili..juhuuu

TO
tovaravot
18:22 11.02.2016.

tak je to kad ti karijera ide prema dole.. onda su dobri i instant tamburasi

GR
grodar
18:54 11.02.2016.

Jole ahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije