Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Jelena Rozga: Za rođendan bih htjela novu ljubav

rozga
22.08.2014.
u 11:46

Na večerašnjem koncertu u velikogoričkom klubu Srce pjevačica će dočekati 37. rođendan koji će nakon toga proslaviti s prijateljicama, bez muškaraca

Splitska pjevačica Jelena Rozga večeras će na pozornici velikogoričkog kluba Srce proslaviti svoj 37. rođendan. Lijepoj Jeleni slavljenički koncerti već su dobro poznati s obzirom na to da zadnjih petnaest godina svoje rođendane provodi okružena fanovima. – To su pravi rođendanski tulumi puni plesa, pjesme i zabave – opisuje ih Jelena. Svojim obožavateljima garantira dobru zabavu, a na pitanje kakva iznenađenja sprema publici, pjevačica spretno odgovara:
– Budući da sam ja slavljenica, ipak je običaj da meni netko pripremi nekakvo iznenađenje!

Nesputana kao dijete
Iako se polako približava pragu četrdesetih, Jelenu godine nimalo ne zabrinjavaju.
– Nikada se nisam opterećivala brojkama kao pokazateljima stanja duha.
Mlad si onoliko koliko se osjećaš, a ja se osjećam poput djevojčice. Puna sam života, energije i veselja – kaže vesela Splićanka nadajući se da će je mladenački duh pratiti cijeli život i da će uvijek biti zaigrana, slobodna i nesputana poput malog djeteta.

Nekoliko dana nakon koncerta Jelena će svoj rođendan proslaviti i s prijateljicama.
– Veselim se pravoj ženskoj večeri. S puno smijeha i ćakule, bez muškaraca – kaže simpatična pjevačica. Što se tiče rođendanskih želja, tu je pjevačica iznenađujuće skromna. Na vrhu ljestvice nalaze se zdravlje, ljubav i sreća, no priznaje da bi ju i novi album itekako razveselio. Osim albuma, razveselila bi pjevačicu i nova ljubav s obzirom na to da je njen ljubavni status odnedavno ponovno – slobodna.
– Uživam u tome. Imam pomoć roditelja, bez kojih ne bih mogla ništa. Sanjam da imam brak kakav imaju oni – rekla je Jelena o prekidu s tajanstvenim muškarcem čija se ljubav odvijala daleko od očiju javnosti.

A kako jedna od najpoznatijih Hrvatica uspijeva ljubav skriti od očiju javnosti?
– Zar se ljubav može skriti? Kako bih to mogla skrivati! Možda niste dobro vidjeli – smije se Jelena i priznaje da unatoč tome što nema muškarca u životu jednom priželjkuje jednu malu plavu djevojčicu.

Veliko srce
Rijetke slobodne trenutke između koncerata pjevačica najradije provodi u svom rodnom Splitu gdje nerijetko pokazuje svoje veliko srce i sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama. Upravo tamo saznala je i za sirotište ‘Mali dom’ kojem se ponosno priključila. Riječ je o sirotištu za bolesnu i napuštenu djecu u divljini središnje Kenije koje vodi najmlađi hrvatski misionar fra Miro Babić.
– To je uistinu hvalevrijedna akcija koju svatko prema svojim mogućnostima treba
podržati – govori poznata humanitarka koja je uvijek spremna pomoći. – Svatko od nas može učiniti barem nešto da se na koncu dođe do velikog rezultata – smatra pjevačica.
Nakon večerašnjeg koncerta Jelenu, po mnogima kraljicu estrade, očekuju nastupi na Danima piva u Karlovcu te Rujanfestu gdje je uvijek rado viđen gost.

Ključne riječi

Komentara 6

SW
swimm
12:39 22.08.2014.

daj koka prestani više trabunjati javno o svojim silnim ljubavima kada vec i ptice znaju da voliš kokicu

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
03:20 23.08.2014.

ponovno – slobodna? Ljubav nije stvar koja se kupuje na trznici i mijenja kad njoj se zahtije. Ljubav je samo jedna prokockas je jedanput neces je nikad vise naci To je Bozja kazna - ponovno – slobodna? - ponovo Rob

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:26 22.08.2014.

E onda ćemo joj poklonit dikana za rođendan, imače sve, ljubav, pare, ali preuzima i odgovornost koju nosi jedna bračna zajednica, moral,i poštivanje partnera.....pošto dotična po nekakvoj mozgovnoj kvoti vjerovatnosti nemože ispunit ove uvjete predlažemo drugarici da se sama snađe sama snađe a snaće se ne sumnjamo nimalo , zna drugarica poso pa nije joj prvi put.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije