Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksepilna pjevačica

Jelena Rozga u uskoj suknji istaknula obline. 'Veća si bomba od Angeline Jolie'

Jelena Rozga
Foto: Instagram
1/7
17.02.2017.
u 09:59

Pjevačica se na Instagramu pohvalila kako je njen album "Moderna žena" već osam tjedana najprodavaniji album, a uz čestitke obožavatelja dobila je hrpu komplimenata na račun svog izgleda

"Moderna žena" je 8 tjedana najprodavaniji album! Hvallaaaa! - napisala je Jelena Rozga na Instagramu. Obožavatelji su joj čestitali na uspjehu, ali i na fotografiji koju je objavila.

Naime, splitska pjevačica na sebi je imala pripijenu crvenu suknju koja je istakla njene obline i obožavatelji su pohvalili njen zavidan stas i primijetili su da ima, kako su napisali 'lijepu pozadinu'. 

Razbijaš kraljice, i pjesmama i glasom i stasom a i s tom suknjom mogu ti reći - bio je jedan od komentara.

Dok je u drugom pisalo: - Veća si bomba od Angeline Jolie. Slično je nedavno reagirao i jedan srpski voditelj kod kojeg je Jelena Rozga gostovala i koji nije mogao skinuti pogled s pjevačice. 

Obožavatelji su joj čestitali i što je njen album "Moderna žena" nominiran za Porin u kategoriji najbolji album zabavne glazbe.

 

 

"Moderna žena" je 8 tjedana najprodavaniji album! Hvallaaaa!❤⚡❤ #newalbum #bestselling #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

>>Ovo su najveće svađe na našoj celebrity sceni

>>Pogledajte snimku s promocije novog albuma Jelene Rozge! Hauser otkrio koju njezinu glazbenu fazu najviše voli​

Komentara 14

Avatar toxic alien
toxic alien
10:21 17.02.2017.

Angelina Joli bomba!? Cackalica od 35 kila.

DU
Deleted user
10:45 17.02.2017.

Jelena Rozga je najbolji primjer cijelog pada kulture i kvalitete glazbe ove zemlje, gdje se naglašavaju tjelesni atributi i golotinja dok je glazba obično smeće. No da ne bude zabune, društvo stvara takve "zvijezde", dakle društvo bira pornografiju, lake ii besmislene tekstove i cajke, tako da nam Rozga svima može biti ogledalo.

DU
Deleted user
10:17 17.02.2017.

Talentirana pjevacica AHAHAHAHAHA cice i guzice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije