Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rujanfest

Jelena Rozga, Saša Matić i Ivan Zak i ove godine na Rujanfestu

rujanfest
Foto: PR FOTO
1/6
03.09.2015.
u 10:15

Dok prvi vikend otvaraju Severina i Jole, dan nakon publiku će zapaliti popularni Ivan Zak. Za otvaranje drugog vikenda, 18.09., zadužena je još jedna žensko-muška kombinacija: Jelena Rozga i Saša Matić

Ovogodišnje izdanje RujanFesta, zagrebačke manifestacije koja privuče do čak 300 000 posjetitelja svake godine, održat će se tijekom dva vikenda, od 11.09. do 20.09.

Dok prvi vikend otvaraju Severina i Jole, dan nakon publiku će zapaliti popularni Ivan Zak. Za otvaranje drugog vikenda, 18.09., zadužena je još jedna žensko-muška kombinacija: Jelena Rozga i Saša Matić. Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, Ivan Zak nastupit će u subotu 12. rujna na centralnoj pozornici Rujan Festa.

Popularnog pjevača prati glas velikog miljenika ženske publike, a njegovi nastupi pokazuju kako one uistinu i jesu u prvim redovima te strastveno pjevaju njegove pjesme. Publika će zajedno u glas sa svojim pjevačem zapjevati hitove kao što su "Pretjerujem" te "Duguješ mi ljeto" "Tetovaža", "Bolja od najbolje", "Jedan u nizu"

Drugi vikend RujanFesta bit će zanimljiv spoj miljenika ženske publike, koji svojim glasom i brojnim hit-baladama rijetko koga ostavlja ravnodušnim, sa popularnom Splićankom, koja će svojim bržim pjesmama dodatno začiniti atmosferu. Saša Matić će pjevati svoje najveće hitove poput "Poklonite mi nju za rođendan", "Nađi novu ljubav",  "Svako ima onog kog nema", dok će Jelena Rozga publiku rasplesati svojim hitovima "Bižuterija", "Dobitna kombinacija", "Nirvana", "Kraljica" te mnogi drugi.

>>RujanFest – najavljuje dva vikenda lude zabave

>>Severina potvrdila! Svadba je u studenom

Komentara 4

IQ
iqqo
13:25 03.09.2015.

toj piz.di ćoravoj nije dosta?

MA
mamunamegalo
13:28 03.09.2015.

kakav Matic ..to rođak od Freda ministra

Avatar Bekrija
Bekrija
14:51 03.09.2015.

Banditić okupio "region" za svoje vjerne "domoljubne" glasače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije