Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažna poruka

Jelena Rozga predstavila novi singl 'Otrov'! Poslušajte!

jelena rozga
Foto: John Pavlish
1/6
27.11.2015.
u 12:10

Pjesmu potpisuje autor najvećih hitova u Hrvatskoj i regiji u posljednje vrijeme Dušan Bačić koji je s Rozgom već surađivao na singlu "Tsunami"

Točno u podne na svojoj Facebook stranici Jelena Rozga predstavila je svoj novi singl "Otrov". I ova pjesma još je jedna u nizu pjesama koje splitska pjevačica posvećuje svim ženama.

Nakon singla "Kraljice" kojim je ženama savjetovala da "žive svoj život kao kraljice svaki dan", novom pjesmom Jelena im poručuje da uvijek budu svoje i da nikada ne oproste prevaru

– Drage moje žene, neka vam ova pjesma bude podsjetnik da nikada ne dopustite da vas netko vara, prevara je izdaja ljubavi – poručuje Jelena.

Nova Jelenina pjesma već je naišla na pozitivne kritike brojnih obožavatelja, razlog tome je sigurno i već provjerena karta uspjeha na koju je atraktivna Splićanka i ovog puta igrala. Naime, pjesmu potpisuje  autor najvećih hitova u Hrvatskoj i regiji u posljednje vrijeme Dušan Bačić. S Rozgom je Dušan već surađivao na singlu "Tsunami" koji na YouTubeu ima više od 24 milijuna pregleda. 

Ne sumnjamo da je podjednak uspjeh zagarantiran i novoj pjesmi!

>>Jelena Rozga senzualnim fotografijama najavljuje 'Otrov'!

>>Jelena Rozga u do sada neprikazanom svijetlu u galeriji Kranjčar

Komentara 12

Avatar istovari
istovari
13:57 27.11.2015.

Trash, bofl.....po mjeri puka u kojem 50% ni jedne knjige godišnje ne pročita....

SA
Sauron
12:55 27.11.2015.

Pravo pjesma za odabranu publiku.... priprost i jadan i neuk hrvatski puk.....

TR
Trnjanec
14:14 27.11.2015.

Naslov p(j)esme je "Otrov, bre", sudeći po srbijanskom melosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije