Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUJANFEST ZA PAMĆENJE

Jelena Rozga pokazala duboki dekolte, a Maja Šuput i ono ispod

Maja Šuput
24.09.2016.
u 12:45

Nakon ženskog petka, danas će publiku zapaliti regionalne zvijezde Željko Samardžić i Haris Džinović, a sutra se na binu penju legendarni tamburaši Slavonske lole

Fantastičnu atmosferu na ovogodišnjem Rujanfestu priredile su sinoć Jelena Rozga i Maja Šuput. Spektakularni koncert otvorila je izazovna Maja koja je svojim energičnim nastupom zapalila publiku i oduševila svojim najvećim hitovima. Za nju je to bila posebna večer, jer je uz najdraže prijatelje, koji su joj priredili iznenađenje na pozornici, te uz pjesmu i vjerne obožavatelje proslavila svoj rođendan na najljepši mogući način. 

Odlično raspoložena Jelena, koja se na veliku pozornicu popela nakon Maje, pobrinula se da vrhunski provod potraje do sitnih jutarnjih sati. Razdragana publika, zajedno s pjevačicom, uglas je pjevala njezine glazbene uspješnice i dovela atmosferu do vrhunca. Jučerašnji spektakl nisu propustili ni Anamarija Asanović, Dalibor Petko, Marko Grubnić te Nina Slamić Gudeljević.

Energični duo sa stilom je otvorio drugi vikend Rujanfesta, na kojem nas još očekuju dva dana odlične zabave. Večeras će tako svojim koncertima dvije velike regionalne zvijezde, Željko Samardžić i Haris Džinović, zapaliti publiku i zasigurno napraviti još jedan koncert za pamćenje, a sutra vas očekuje nastup jednog od najdugovječnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj, Slavonskih lola

Stoga ne propustite drugi vikend ove glazbene manifestacije, jer vas osim vrhunske glazbe i sjajnih nastupa popularnih izvođača, očekuje najveći lunapark u Hrvatskoj, odlična ponuda hrane i pića te pregršt zabave.

>> Svi putevi vode na Rujanfest: Brojni poznati oduševljeni vrhunskim koncertima popularnih pjevača

Komentara 8

DU
Deleted user
14:07 24.09.2016.

Ha ha, pa to samo Marko Grubinic moze gledati i slusati.

DA
dangebandi
14:19 24.09.2016.

Maja Šup.. Njenim najvećim hitovima ???

DU
Deleted user
17:12 24.09.2016.

Jadno okolno stanovništvo što mora slušati ovo roktanje... Dobro je bar što više ne zagađuju Bundek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije