Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena i Stjepan

Lijepo nam je, uživamo zajedno kad god nam to poslovne obveze dopuste

Jelena Rozga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
27.08.2015.
u 10:50

Nakon što je Večernji otkrio njihovu romasu, svaki trenutak koriste za nježne susrete

Jelena je proteklog vikenda proslavila svoj 38. rođendan na koncertu u Prilepu s obožavateljima i uz slasnu tortu, a najljepše joj je želje poželio njezin Stjepan koji također ovo ljeto provodi radno i kad stigne ukrade trenutak za odmor.

Šuškalo se šuškalo, a sad je napokon potvrđeno. Novi su ljubavni par na domaćem zvjezdanom nebu Jelena Rozga i Stjepan Hauser. Nježno prijateljstvo splitske pjevačice i violončelista prvi je, podsjetimo, zabilježio upravo Večernji list još krajem srpnja nakon nastupa 2CELLOS-a u Ljubljani kada su Jelena i Stjepan snimljeni u ljubavnom zagrljaju.

On voli krhke, ona mlađe

- Istina je! Sretni smo i zaljubljeni, kazao je za Večernji list Stjepan Hauser.

- Stjepan je iznimno talentiran momak i jako simpatičan, kazala nam je pak Jelena Rozga u nedavnom intervjuu za Večernjakov prilog Ekran u kojem je priznala i ovo:

- Volim malo mlađe dečke pa imam mlađeg dečka!

Stjepan, koji je devet godina mlađi od Jelene (38), nikada nije krio, kao ni pjevačica, da mu je ljubav bitan dio života.

- Volim sramežljive, povučene, ženstvene i krhke žene - rekao nam je Stjepan, a čini se kako je takvu pronašao upravo u Jeleni. Hauser je sredinom kolovoza na svom Facebook profilu objavio kako je zaljubljen i sretan, a kad su ga pitali za Jelenu, rekao je.

- Sviđa mi se onakva plava. Ma savršena je! Nakon što je Jelena Stjepana iznenadila na nastupu u Ljubljani, on je to, piše Story, vratio istom mjerom kad je došao na njen koncert u Biograd. Par je jedno vrijeme uživao u Splitu, gdje je Jelena izvela Stjepana na večeru, a očevici su već tada primijetili kako su prisniji od prijatelja. Zajedno su posjetili i Stjepanovu rodnu Pulu gdje je Jelena boravila nekoliko dana.

Obveze prijetnja sreći

Ljubavna priča najpoznatijeg hrvatskog para očekivano je top tema, no oni, izgleda, ne žele toliku medijsku pažnju.

- Nije mi jasan toliki interes medija za naš privatni život i za našu vezu. Stvari su jednostavne, sretni smo zajedno. Lijepo nam je, uživamo zajedno kada god nam to poslovne obaveze dozvole - izjavio je Hauser za Story.Upravo su poslovne obaveze i razdvojenost "kumovale" kraju prošle veze popularne pjevačice koja nam je tom prilikom povjerila:

- Vjerojatno je razlog prekida što sam non-stop na putu. Malo sam i umorna, možda sam i malo nervoznija nego inače i nekakva neslaganja, koja nisu sad friška, nego su nešto što vučemo godinama, dođu do točke da čovjek jednostavno pukne...

Jelena Rozga dosad nikad nije javno govorila o svojim ljubavima. U kuloarima se glasno šuškalo se da je njen odabranik bio Ivan Huljić, sin Tončija Huljića, a znakovito je da je i on mlađi i to 11 godina od Jelene, a mediji u regiji brujali su i o njezinoj navodnoj vezi s Milanom Popovićem što je ona s lakoćom odmahnula rukom. Ovo je prvi put da javno progovara te da je bila i u vezi s Milanom Popovićem, što je Rozga demantirala. Stjepan je pak nakon dugogodišnje veze s koreografkinjom Klarom Pergolis ljubio je Dubrovčanku Nikolinu Dadić, a pod ruku je vodio i misicu Ivanu Mišuru.

- Uvijek sam bila pozitivna i vedra duha. Vjerujem u beskrajnu, bezuvjetnu i vječnu ljubav - izjavila je Rozga u jednom od prijašnjih intervjua. Bit će svakako zanimljivo vidjeti hoće li ova veza postati čvrsta, a možda se dogodi i nova glazbena suradnja. 2CELLOS su ionako već dokazali da mogu obraditi sve glazbene stilove.

>>Rozga potvrdila nagađanja: Stjepan je divan! Sretni smo i zaljubljeni

>>Jelena Rozga slavila rođendan dva dana u dva grada

Komentara 8

MO
morska
12:34 27.08.2015.

Ma, price za nalu djecu...ja ne vjerujem, eto!

Avatar dott980
dott980
12:09 27.08.2015.

jos nisam cuo Bacha u turbo folk izvedbi

MR
MRUDante
12:16 27.08.2015.

da, i?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije