Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za nju

Jelena Rozga i 'ružičasti' dres vole se javno

ružičasti dres
Foto: John Pavlish
1/28
31.10.2014.
u 10:34

Ovu nedjelju na led Ledene dvorane Doma sportova uklizat će 22 'ružičasta' Medvjeda koji će protiv Amura iz Habarovska odigrati 'ružičastu' utakmicu 'Sve za nju!'

Najomiljenija boja u Brlogu ovih dana je ružičasta, a ovu nedjelju na led Ledene dvorane Doma sportova uklizat će 22 "ružičasta" Medvjeda koji će protiv Amura iz Habarovska odigrati "ružičastu" utakmicu "Sve za nju!" i to zahvaljujući Podravki.

Poruka koju će Medvjedi na ledu nečujno reći dva dana nakon što završi mjesec "ružičaste vrpce" bit će: "One trebaju našu podršku svih 365 dana u godini i zbog njih mijenjamo boju našeg dresa!".

Predstavljanje Medveščakovog ružičastog dresa jučer su podržali brojni ljubitelji hokeja kao što su Petra Kurtela, Jelena Rozga, Aleksandra Dojčinović, Renata Sabljak, Joško Lokas, Baby Dooks, Davor Meštrović, Dubravko Šimenc i brojni drugi.

Medveščakova i Podravkina uvertira u nedjeljnu "ružičastu" utakmicu "Sve za nju!" počela je već sinoć u zagrebačkom Oranž Bistro & Wine Baru druženjem Medvjeda i Podravke s navijačima prilikom kojeg su ekskluzivno predstavljeni ružičasti dresovi koje će igrači nositi na nedjeljnoj utakmici.

Ugodnoj atmosferi s humanitarnim predznakom u Oranžu poseban su štih dali igrači Medveščaka koji su se okušali u ulozi prodavača vrućih kestena, toplog Podravka čaja i muffina. Medvjedi su briljirali u novim ulogama, iako će oni reći "bolje se snalazimo na ledu, nego kao kestenjari", a sav prikupljen prihod od prodaje doniran je udruzi "Sve za nju!".

>>Muškarci plesom bodre žene u borbi protiv bolesti

>>Stop nasilju nad ženama - nova #diversity poruka Medvjeda

>>Jelena Rozga ostavlja bez daha u haljini Anamarije Asanović

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
11:36 31.10.2014.

udarca palicom u pak joj je nekako najdraži...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije