Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimistična pjevačica

Jelena Rozga i dalje muku muči s bolesti: Već sam 10 godina na terapiji

Jelena Rozga
Foto: John Pavlish
1/6
27.05.2016.
u 12:48

Simpatična Splićanka o svom zdravstvenom problemu odlučila je otvoreno progovoriti jer, kako kaže, ne voli glumiti

Pjevačica Jelena Rozga već deset godina vodi najdugovječniju bitku u svom životu, bitku za zdravlje. 

– Imam problema sa štitnjačom zato što sam prevelik emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što sam ja. Već sam deset godina na hormonskoj terapiji, Eutiroxu 75 miligrama – otkrila je Jelena za RTL.

Simpatična Splićanka o svom zdravstvenom problemu odlučila je otvoreno progovoriti jer, kako kaže, ne voli glumiti.

– Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe za tim. Nekako uvijek istina izađe na vidjelo – smatra pjevačica kojoj zdravstveni problemi ne padaju teško kad je okružena ljudima koji je vole. 

– Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pjesmom i novi stres, svaka pjesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše sve skupa izdržim – kaže Jelena koja posljednjih dana radi punom parom na novom singlu koji bi trebao izaći uskoro. 

>>Poslušajte kako zvuči Severina kada je pjeva Jelena Rozga

Komentara 15

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
13:03 27.05.2016.

Koliko znam svaka druga treća žena ima probleme sa štitnjačom i tko redovno uzima terapiju nema ama baš nikakvih problema.

ĆA
ćaćaća
18:13 27.05.2016.

ima ona i vaginalnih problema samo o tome šuti..

BA
balic
15:05 27.05.2016.

Kako mozes reci to je nikakva bolest..Sta ti znas, da nije nebi tablete uzimala..E kolega stitnjaca je jedan od naj- vaznijeg organa. Malo se informiraj pa ces znati koju ulogu stitnjaca ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije