Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Jelena Rozga meka za oglašivače – Sada je i ambasadorica boje za kosu!

jelena rozga
Foto: Standa Merhout & John Pavlish
1/6
27.05.2015.
u 09:43

– Zasigurno je ovo jedna od uloga koju ću pamtiti čitav život – izjavila je Jelena ususret regionalnoj premijeri kampanje

Jelena Rozga ambasadorica je boje za kosu Garnier Color Naturals i to u 9 zemalja istočne Europe. Njen talent, ljepota i karizma inspiracija su ženama diljem regije, a upravo Garnier je taj koji godinama inspirira žene u pronalasku željene boje za kosu.

Omiljena među svim generacijama diljem regije, prepoznatljive plave kose i zaraznog osmjeha, Jelena se idealno uklopila u viziju branda Garnier kojeg i sama oduvijek koristi već dugi niz godina.

– Biti dio Garnier obitelji za mene je velika čast na koju sam iznimno ponosna. Zasigurno je ovo jedna od uloga koju ću pamtiti čitav život - izjavila je Jelena ususret regionalnoj premijeri kampanje. Vrhunski tim Garnier stručnjaka osmislio je Jelenin besprijekoran izgled koji će cijela regija uskoro vidjeti na malim ekranima i ostalim materijalima.

>>Jelena Rozga dubokim dekolteom privukla svu pažnju!

>>Jelena Rozga: Prijateljice mi kažu da mi se muškarci boje prići

Komentara 4

UI
uvijek i sve
21:15 29.05.2015.

Hrvatski je veleposlanica, a ne ambasadorica. Čemu ti ružni strani izrazi?

MA
malaplava
09:54 27.05.2015.

dobra ova Rozga

Avatar Maggy1103
Maggy1103
12:21 28.05.2015.

nisam neki njezin fan, ali na gornjoj slici mi je baš prekrasna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije